Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

puugitõrje

Teema Lisatud
ulla: 2004-06-20 08:46:53
kas mõni preparaat, mis puuki peletaks,on ka efektiivne.kas neid peab siis pihustama riietele või ülepeakaela ennast ära katma.Nii kui metsa lähen, hakkan hirmust üleni kihelema.
Aiatark: 2004-06-20 09:57:46
Puugitõrjeks pakub farmaatsiatööstus järgmist vahendit: AUTAN FAMILY PUUGITÕRJE PUMPSPRAY, 100 ml. Tootja: BAYER AG. Maksimaalne jaehind koos käibemaksuga: 78.59. Meeldiva lõhnaga repellentne nahahooldusvahend puukide ja sääskede vastu. Kaitseb kuni 4 tundi puukide ja kuni 8 tundi sääskede eest. Kasutamine: Kanda ühtlaselt nahale kogu kehal, ka õhukeste riiete alla. Kui toime möödub, korrata protseduuri. Kui soovite kaitsta nägu, pihustage kätele ja kandke näonahale, vältides toote sattmist silma. Mitte kasutada kahjustatud nahal (nt päikesepõletus jm.). Sisaldab nahka niisutavat ja pehmendavat aloe verat. Sobib ka tundlikule nahale. Mitte kasutada alla 2-aastastel lastel. Veel pakutakse: DIFFUSIL SÄÄSE-, PUUGI- JA PARMUTÕRJE AEROSOOL, 75 ml. Tootja: LYBAR. Maksimaalne jaehind + km: 36.82. Kasutamine: Pihusta vahendit katmata nahale ja hõõru laiali. Puugivastasel töötlemisel pihusta kogu riiete pind, jalatsid ja käed riiete alt. Mõju kestab vähemalt 1 päev või kuni pesuni. Ohutus: mitte kasutada pikaajaliselt lastel vanuses alla 10 a. Mitte sisse hingata. Mitte pihustada päikesest kõrvetatud ja ärritatud nahale.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.