Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

campanula kellukas

Teema Lisatud
suslik: 2007-07-25 11:20:37
Mis võiks olla põhjuseks, et campanula kellukas ei taha õitseda. Taim on potis korteri kinnisel rõdul, mida igal võimalusel õhutan.Lehed ja varred on tugevad ja rohelised- ilus puhmas, aga ei taha õitsema minna. Ainult üks õis on lahti ja rohkem pungi ei paista tulevat. Kastan teda üldlilleväetisga. Mida peaksin tegema? Aitäh!
Betula: 2010-09-02 20:08:51
Campanula on kõigi kellukate ladinakeelne nimi. Ehk on väetis liiga lämmastikurohke? Kui lehemass on uhkelt roheline ja võimas, siis võib väetis sisaldada rohkelt lämmastikku, mis aga ei soosi õitsemist. Aednikel on üks mitte just taimesõbralik nipp kuidas lilli õitsema saada:tuleb kasta võimalikult vähe, et lill pisut närbukski. Või istutada väiksemasse anumasse. Pisut vintsutusi ja taim hakkab ehmatusest õitsema-kardab, et tema aeg hakkab otsa saama, kuid ta pole veel seemneid jõudnud anda. Õitsemine on ju viljumise algus. Lihtsam moodus ehk lämmastikuvaba väetisega väetada-PK+mikroelemendid.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.