Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

hiired söövad taimi

Teema Lisatud
KollaneTulp: 2010-03-15 11:59:27
Mida teha? Kuidas kaitsta võrsuvaid taimi hiirte eest. Üks kandikutäis taimi nässus, kõik pealsed ära söödud. Hiireprobleemiga ka tegeleme, aga tundub, et mürk ja lõksud kas ei mõju või tuleb neid pidevalt juurde.
ketu111: 2013-06-11 18:56:38
Avastasin täna samuti, et hiir on kasvuhoones närinud läbi melonitaime varre ja ka kurkmeloni taime. Viimast on üritanud kasvuhoonest välja tirida, ju pere ootas ka suutäit.Tasuks sai suure hunniku mürki kasvuhoone taha.Külvatud seemned langesid kevadel samuti rüüsteretke ohvriks.Mis seemneid oli, külvasin hiljem uuesti, ühest erilisemat tõugu tagetestest jäingi ilma,kuna uusi polnud, mida külvata.
ketu111: 2014-05-26 20:34:36
Täna avastasin, et hiirtele maitsevad nii kurgitaimed, kui tomatitaimed.Mõned taimed olid lihtsalt maapinna kõrguselt läbi näritud ja ülemine osa vedeles seal kõrval.Mõnede taimedega oldi minema ka ikka jalutatud.Saak oli tal 4 kurgi- ja 7 tomatitaime.Küsiks sama,mis kunagi küsis teemaalgataja, oskab keegi nõu anda, kuidas taimi kaitsta.Õues küllalt maapirni mida süüa võib, millegi pärast eelistatakse minu taimi.
ViinaMuri: 2014-05-26 22:54:04
Pane lõksud üles. Pisikse tüki saiaga. Pane niiviisi, et tihased jt. sisse ei saaks minna. Kiire moodus.
ketu111: 2014-05-27 18:28:19
Minu pandud lõksudess ei lähe kunagi hiired.Nad oskavad alati selle söögi sealt välja nihverdada , ilma et lõks kinni läheks.Loobusin ammu lõksudest mürgi kasuks, kuid nüüd , ligi aasta varsti, ei kasuta mürki, kuna majas on kiisu.Katsetan täna öösel , panen kasvuhoonesse, sinna linnud ei pääse, lõksu võin ainult peale hiirte mina ise sattuda.Eelmisel öösel oli vist muid tegemisi hiirtel, taimed olid puutumata.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.