Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Hallitus kasvuhoones

Teema Lisatud
ketu111: 2011-07-17 11:06:07
Täna hommikul avastasin , et kasvuhoones muld tomatitaimede all on kaetud hallitusga.Koorisin selle pealmise kihi maha, mida tuleks nüüd edasi teha?Millegiga seda mulda pritsida?Kasvuhoone on polükarbonaatplaatidest ja kaks katusel olevat tuulutusakent on lahti nii päeval kui ka öösel.Kas tuleks uks ka lahti hoida?Praegu igatahes jätsin.Kastsin kuumade ilmadega ikka paari päeva tagant, sest maru ruttu muutus muld jälle kuivaks, kuigi sai ikka korralikult märjaks kastetud.Kas oskab keegi nõu anda, mida tegema peaks?
mutt5: 2011-07-18 00:10:52
Kasvuhoonel tuleks kõik uksed ja aknad lahti hoida, eriti peale kastmist, et õhtuks taimede alune tahedamaks jõuaks tõmmata. Noh, kui sa pealmise kihi maha koorisid, mis siis edasi juhtus, kas tuli uus kiht hallitust? Kas vesi enne kastmist seisab ka ja soojeneb? Vahest kastad ka hullult palju? Võib olla kasutasid ostetud turvast ja sel olid juba hallituseosed olemas enne. hh, kaugelt ju ei tea ja ei oska nõu anda, sest ei näe mida valesti tehakse...
ketu111: 2011-07-18 07:11:07
Hallituskirme kraapisin maha, siis oli puhas.Kastan seisnud veega.Turvast ei kasuta kasvuhoones.Kõik peaks nagu õigesti tehtud olema:) Polükarbonaatplaatidest kasvuhoone on alles teist aastat, varem kui kilemaja oli(vana ja katkine:) )selliseid probleeme polnud,igast august tuli õhku:)
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.