Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

leinajalaks-kas haigus??

Teema Lisatud
piret33: 2013-05-17 09:24:47
Juba pea 10 aastane, mitte väga suur , sel kevadel koor tüve keskosas ca 20cm nagu katki kratsitud, nagu oleks kass oma küüsi käinud teritamas, kuid kassijälgi talvel näha küll polnud. Olen selliseid puid näinud metsas, kus vastas metssead end sügamas on käinud. Koore sees ka lõhe. Kas oskab keegi öelda mis viga, võra normaalne ja läheb ka ilusti lehte. Kas peaks millegagi pritsima ja kas võib selle prao puude haavasalviga kinni mätsida nagu tehakse õunapuudega. Tänud ette hea nõu eest!!! Ei tahaks mitte puust ilma jääda.
ViinaMuri: 2013-05-17 14:51:04
Eks seal mingi põletik on olnud ja juba varem. Külmakahjustus? Pritsimine on liiga pidulik ja vaevarikas, vasksulfaadi vesilahusega (kontsentreeritud, vast 10%) võid vigastust pintseldada ja seejärel pärast kuivamist sobilikku tooni õlivärviga katta. Õlivärv annab püsivama katte kõigist muudest palsamitest/vahadest/värvidest.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.