Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Ratsuritäht

Teema Lisatud
Kiitlane: 2014-01-04 18:03:15
Tere! Minul suur mure juba teist aastat ei soovi minu ratsuritähed õitseda, olen kasvatanud neid vastavalt kirjanduses kirjutatuga, puhkeaeg, ümberistutamine väetamine) aga õide ei taha minna.Lehed on ilusad tugevad. Mida olen valesti teinud. Tänud ette vastajale ja kaunist aastat kõigile aiandushuvilistele!
Alma: 2014-01-05 17:44:02
Enda kogemuse järgi sain laisiku õitsema kui piirasin tema mugavat olemist. Jätsin ümber istutamata kaheks aastaks ja suvel väetasin ehk korra kuus vedelväetisega. Taimed suvitasid kasvuhoones. Ehk on kellegil teistsuguseid nippe jagada :).
agne7: 2014-01-13 14:09:39
liiga palju väetada ei tohi,siis kasvatab ainult lehti--puhkeaeg peab olema Liigniiskust ei tohi olla!
leeder5: 2014-03-02 21:39:52
pärast õitsemist lehed 10cm peale tagasi lõigata ja jahedamasse kohta,muld ei tohi läbi kuivada.Kui tulevad soojad ilmad siis aknalauale,väetame,kastame ja enne sügist lõikame lehed maha.Ei lase mullal läbi kuivada kui ta on potiga pandud valguse eest suurde paberkotti(pealt kinni) ja jahedamasse ,pimedamasse toanurka.Taime korra kuus kastes näeme kui sibul oma õievarre välja ajab.Kui see on 15-20cm pikk, paneme paberkotist aknalauale ja kastame ning väetame.Võttes liiga lühikese õievarrega aknalauale, võtavad lehed põhivõimu endale aga me ju tahame ilusat,kõrget õisikuvart.Ega lehed olemata jää,need kasvavad nagunii.Muudest moodustest tuleks ikka lugeda vastavateemalist kirjandust või int.otsida.
agne7: 2014-03-21 16:25:21
leeder kirjutas ilusasti, ei teadnudki, et suurde paberkotti tuleb panna!
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.