Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Roniroos\"Spanish Flag\"

Teema Lisatud
palmike: 2014-01-16 19:15:30
Pslun,kas kellelgi on kogemusi talvel soetatud roniroosi taimega? Kuidas õnnestuks kevadeni elusana säilitada,et mulda ka ikka saaks istutada?Tänan!
agne7: 2014-01-16 20:11:41
Loodetavasti on ta mingis konteineris. Võiks olla jahedas hämaras-pimedas ruumis, natuke kasta aeg-ejalt , pidada meeles, et ei unune--kui on keldris, siis ta võib väga kergesti sinna ununeda, keskküte ka ei sobi. Paljasjuurse paneks kõigepealt ämbrisse likku juuripidi, pimesdasse jahedasse ruumi.. Aga minu arust võiks ka, kui on suur pott olemas ja muld, siis võib ju alguses kasvatada nagu potitaime , varsti kevad käes! Väheke kasta ja pimedamast valgus kätte tõsta! Kas Bakkerist ostetud??
palmike: 2014-01-21 20:02:14
Aitäh!Bakkerist jh.Nii me toimisimegi,et suuremas potis ja mullas,aeg-ajalt kastame ka.Praegu veel jahedamas toanurgas,ja väga valgusküllane ka koht pole.Ehk märtsis tõstaks valgemasse kohta.
agne7: 2014-01-22 13:29:42
Bakkeri taimed vajavad jah poputamist alguses, aga tegelikult on täitsa võimalik kasvatada! Märtsis võib juba potiga valgemasse panna!
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.