Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Ussid söövad leinapaju lehti

Teema Lisatud
kista: 2014-06-09 15:14:25
Eelmisel aastal avastasin alles suve lõpus, et leinapajul ussid peal. Lehti söödi mõnuga. Siis tuli suur torm ja palju tuli usse alla, lasin lihtsalt putukamürki neile. Nüüd vaatan, et jälle ussid peal, imetillukesed aga samasugused rohelised. Paju polegi taastunud, lehed on väiksed ja kidurad ja nüüd needki süüakse ära. Millega neid usse pritsida?
ViinaMuri: 2014-06-09 17:39:36
Suurt puud pritsida ei saa. Väikesepoolsemat võid külma surveveejoaga pritsida, tõugud jäävad külmaga kangeks ja kukuvad joa mõjul alla. Mahedam viis tõuke tappa on tubakaleotis (tubakatolmu vast on kuskil müügil?). Kindlasti on müügil fastac, aga sellega tegeledes pead enda tervisele mõtlema - suunad ju udu kõrgele, kust see siis ka alla tuleb.
keldrikakand: 2014-06-17 20:20:40
kuidas suhtuda tuhka? muidugi kõrgele ei saa, aga marjapõõsastele olen mina abi saanud tuhast
aialill: 2014-06-26 14:09:18
Tere targad inimesed ! Aidake mind minu mures.Avastasin, et sõstrapõõsastel on ussikesed, kes lehed nahka panevad, paar päeva hiljem aiamaale minnes, olid põõsast ainult rootsud järele jäänud...mis edasi ...millega oleks õige aeg pritsida, kas sügisesel maapinna pritsimisel oleks mõtet, et järgmine aasta sellist kaost ei tekiks? Need ussikesed peaksid ju kuskil nukkuma.Aitähh vastajatele.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.