Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

soovitage \"lillepõõsast\" poolvarju

Teema Lisatud
oquill: 2014-06-15 22:46:22
Mul on aias tühi koht, kuhu ma mehe arvates peaksin panema mingi "lillepõõsa", st hästiõitseva väikese põõsa või suure püsiku. Peaks varju taluma ja õitsema pigem suve teisel poolel. Kas teil tuleb mõni hea taim pähe? Põõsashortensia? Õitsevatest püsikutest proovisin selles kohas kunagi käokinga ja kukekannust, aga mõlemad kasvasid ega õitsesid nii, nagu see valmistaks neile suurt piina. Nüüd olen seal mulda parandanud, äkki tasuks uuesti proovida? Ideid on mul kuidagi vähevõitu.
unemati: 2014-06-16 06:04:54
jaapani kerria, terve rida rodosid, näsiniin, Dammeri tuhkpuu, Fortune'i kikkapuu, jugapuu, harilik lodjapuu.Poolvarju hortensia, deutsia, sirel, ebajasmiin.
sinirebane: 2014-06-27 16:28:51
Suve teises pooles õitsevad hortensia ja pargiroosid. Poolvari sobib neile. Pargiroos õitseb ka varjus, ehki tagasihoidlikumalt, kui päikeses. http://juhanipuukool.ee/? et/nouanded/varjulembesed_ja_varjutaluvad_taim ed.html Minu aia probleem on pigem varju puudumine. Enne, kui puud ja põõsad sirguvad ja mikrokliimat looma hakkavad, ei ole paljude taimede kasvatamiseks lootustki. Parim on puuvõrade rändav vari. Sellisesse varju sobib väga palju taimi ja seal tunnevad püsikud end kõige paremini.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.