Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Marjapõõsad Bakkerist

Teema Lisatud
danneli: 2014-10-23 18:39:19
Tere!Palun andke nõu. Tellisin Bakkerist suvel rumalast peast kolm marjapõõsast, mille sain kätte nüüd. Põõsad näevad välja viletsakesed. Hoidsin neid pool päeva veepotis, kuhu puistasin veidi margantsovkat. Aeda istutada on ju juba hiljavõitu. Kuidas neid kevadeni hoida? Keldris või toas?
nipitiri: 2014-10-24 15:49:11
Kui suvel tellid ja keset talve tuleb postiteada, siis on mõistlik hilisele saadetisele mitte vastu minna. Samuti tasub postisaadetis lahtikatkuda postkontoris, et vajadusel kohe tagastus teha. Ma arvan, et kui taimed on viletsad, siis ei tule head tulemust nii ehk nii.. seega kaeva ajutine koht ja pane aeda. Kui nad piisavalt tugevad siiski, siis jäävad ellu, kui mitte ei kuluta ennast vähemalt toa ja keldriga sussitades, sest toas hoides korraldad neile ju pimeda ja sooja suve. Marjapõõsas peab väga tugev olema, et 6-kuud tubast rezhiimi taluda.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.