Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Ploomi-kreegi juurevõrsetest lahtisaamine

Teema Lisatud
kirsilill: 2014-12-08 12:50:58
Olen hädas naabri ploomi ja kreegi juurevõrsetega, mis ajavad end välja heki sees ja murus. Murus saab neid maha niita, aga heki seest on raske kätte saada, kas on midagi efektiivsemat, kuidas hekki nendest võrsetest päästa?
mutt5: 2014-12-08 14:59:19
Ehh, muru sees kasvavad kreegi ja ploomivõsud saab tõesti maha niita, kuid põõsaste ja heki sisse kasvavate võsude vastu eriti peale väljalõikamise midagi vist polegi. Kaevamisega on minu kogemusel nii, et see suurendab võsude teket. Mingi herbitsiid on vist võsude hävitamise jaoks olemas, kuid ei kasuta seda ise ja ei soovita teistele kasutada. See mõjub ju hekile kah.
Neeme: 2014-12-09 07:13:34
heh vaevalt et on olemas mürki mis ühe taime hävitab ja teise ellu jätab :) Pigem leia mingi aastaaeg kus nad teineteisest kõige rohkem eristuvad, äkki ühel varem lehed kevadel või teine kollane sügisel ja lõika siis vale asi maha
ViinaMuri: 2014-12-09 13:10:09
Soovitan Neemet kuulda võtta, mürgi kasutamisel tekib naabriga pahandus. Mulla sorkimine ajab asja hullemaks; kui suudad juured nende sissetungi suunal küllalt sügavalt läbi lõigata, siis peaks saama võrsete usina lõikamise/niitmisega mõneks ajaks piir panna ...
kirsilill: 2015-01-05 23:10:02
Kuu aega on mööda läinud ja kolm tarka vastanud, kõik ühel nõul, et pean ikka peadpidi sinna heki sisse pugema, miski muu ei aita, sest hekk peab ju ellu jääma. Suur tänu vastajatele ja head uut viljakat aastat! Täna veel võib seda soovida.
ViinaMuri: 2015-01-06 10:46:03
Minu teada tohib täna vastugi soovida: head Uut ja vanadest nuhtlustest jagusaamist!
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.