Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Püsikute kasvatamine müügiks

Teema Lisatud
Virknirk: 2015-07-07 14:22:06
Plaan FIEna tegelda püsikute kasvatamise ja müügiga. Kas püsilillede kasvatamisel müümise eesmärgina on vaja mingit tegevusluba või litsenssi?
mellu: 2015-07-07 23:32:53
tegevusluba minu teada 2015 aastast enam jae- ja hulgimüügil vaja ei ole, v.a alkohol. Küll aga tee endale selgeks, mis taimed vajavad taimepassi, ja kas üldse vajavad. Üldiselt lõpptarbijale taimepassi vaja ei olnud, kuid kui tahad turustada läbi vahendaja/edasimüüja (nt kaupluses), siis peaks olema taimepass.... oli vist midagi sellist seaduses (ei hakka hetkel ise seda seadust taga otsima, see jääb sulle, suund on kätte antud).
lillehai: 2015-07-08 08:08:08
Erilist tulu sellest Sulle ei ennusta. Meile tuleb Hollandist nii palju igasugust taimematerjali sisse, peaaegu igas kaubandusketis on suured lillemüügiosakonnad. Näiteks Dekora on võtnud asja eriti laialt ette. Mulle jääb küll mulje, et kohalikud lillekasvatajad lihtsalt tõrjutakse turult välja. Ja palju neid püsikuid ikka ostetakse. Säh Sulle " EELISTA EESTIMAIST"
MaaliMaalt: 2015-07-08 11:23:13
Jah, ühinen "lillehai" arvamusega püsikute kasvatusest. Noh, taimekasvatus tõrjutakse välja, kuid eesti inimene on ka välja ju tõrjutud, vanasti nimetati sellist värki genotsiidiks ja ka küüditamiseks. Rahvuste ja vere segamist tehakse ja katsetatakse kas saab mingist rahvusest niimoodi šokolaadivärvilisi sisse tuues ja neile kõiksugu hüvesid kätte kandes ja neidki kätel kandes, need ju tööd ei tohi 6 kuud seaduse järgi teha ja ega nad pole seda tegema harjunudki. Aga see "EELISTA EESTIMAIST", see on jälle tore loosung lihtsalt, mille taga tegusid ei taheta näha. Aga edu kõigile tublidele taimekasvatajatele, müts maha teie ees.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.