Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Peenra rajamine, palun nõu!

Teema Lisatud
vihmuti: 2017-05-29 15:05:57
Uue koduga tuli kaasa ka aed, kus kasvab palju ilusaid lilli. Aias on kõik lilled istutatud eraldi, kuid tahaksin neist rajada peenra (1-3). Aias kasvab palju pojenge, flokse, iiriseid, nartsisse, sügiskrookuseid ning veidi vähem tulpe, hüatsinte, kevadisi kellukesi. Palun targematelt nõu! Millised nimetatud lilledest sobivad ühte peenrasse? Kuidas võiks lilled peenrasse paigutada (kui teha igast küljest vaadeldav peenar)? Tänan vastajaid :)
Neeme: 2017-05-30 06:43:07
Oman sarnast kogemust ja eks see olegi enda ära nägemise järgi, kuidagi huvitavalt kiviktaimlana vms. Tegu eri aegadel õitsejatega, sibullilledega lihtne mis võib välja kaevata ja sügisel uuesti soovitud kohta panna, iirisel on all suur risoom (nagu ingver) kuyid ka seda saab istutada. Minu teada pojengi ei soovitata ringi istutada, saimi mitu aastat ainult paljaid varsi lehti vaadata, aga ehk õnnestub kui suure mättaga võtta
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.