Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Mürgitamine

Teema Lisatud
Tom55: 2018-05-14 22:22:54
Probleem naatidega: soovin arooniaheki alt hävitada naadid roundupiga - ei ole võimalik muidu lahti saada. Kas arooniahekk võib selle tagajärjel ka kannatada saada? Marju sealt ei vaja.
Ussike12: 2018-05-23 08:46:08
Mina pole julgenud põõsaste alustel naate Roundupiga hävitada. Naadiule tuleb kangem lahus teha ja karta on, et mõjub ka arooniahekile.Aga eks niitmine aitab naatidele ja ma peale naatide väljakaevamist panin jasmiinihekile alla paksu maasikakile ning sellele männikooremultsi.
Tom55: 2018-05-27 22:14:36
Tänan vastuse eest - aga: heki alt pole võimalik ju niita ja hoolikas väljakitkumine (korduv) pole eesmärki täitnud. Kilet ka suht raske heki alla sobitada. Ka kogu krundi muruniide läheb multšiks - ca 10 cm kõrguselt. Ikka poevad läbi ja paljunevad kui põrgulised. Kasutaks halastamatult Roundupit, kahju vaid kui hekk ka hingusele läheb. Kas ikka oleks rohtu mis avitaks?
ViinaMuri: 2018-05-29 12:41:07
Roundup on saatanast ja naadi hävitamisel vähetõhus. Peenravaip maha ja katmata kohtades käsitöö. Aga kui natuke eemal jääb kasvama, siis tuleb tagasi, väga võimekas liik.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.