Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Põlduba

Teema Lisatud
Neeme: 2020-03-02 16:43:32
Milline oleks see õige ja parim põlduba, võimalikult suurte "teradega". Mäletan et sain kunagi soolaga keedetult ca 2 euro suurused, ülihead, ilmselt mingi vana eest sort. Olen praegu pakutavaid erinevate tootjate eri seemneid proovinud, tulevad küll, aga mitte nii suured. Eks oleneb ka tingimustest ja maa viljakusest jne. Ise pole väetiseid kasutanud, ainult kompost ja adru
Sukanoel: 2020-03-04 08:58:33
Leotatult keedetud ubadikud olidki eurosuurused, kunagi. Nüüdsed põldoasordid: Witkem Manita, mis on kõige enam kasvatatav põldoa sort. Siis veel varajane sort Monica. Ja ega tänapäeva sordid ilma väetiseta eriti suureks ei kasvagi. Ja miks neid üldse kohvitaldriku suuruseks peabki tahtma kasvatada? :) Aias komposti peal mahekasvatatud uba kasvab küll ja kõlbab ka supi ja salati sisse. Nii arvan mina, sest olen rahul oma kartulivagude otsas kasvatatavate ubadega küll, et sügisel neid hoidistesse sisse teha.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.