Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Kurgid kasvuhoones

Teema Lisatud
reetpa67: 2021-06-25 10:21:45
Mul on kurgid tavalises st kütmata kasvuhoones. Taimed on suured, kuid kurke tekib vähe. Lehed on hästi suured ja lopsakad. Kui väike kurk tekibki, siis mõne aja pärast närbub, muutub kollaseks, edasi ei arene ja kukub ära. Kas keegi oskab öelda milles võib asi olla? Mida ma valesti olen teinud? Mida peaksin tegema praegu?
Vapsik12: 2021-06-28 09:00:01
Mina arvan, et midagi ei tee valesti. Aga ehk on mullas toitainete puudus, mis õite tekkimist ja viljade moodustamist soodustaks. Kui te vene keelt oskate, siis tuleks kasuks Youtubest videote vaatamine, kus on igasugu nippe kurkide toitelahuste tegemiseks jm. :)
Sipsik77: 2021-06-29 21:35:43
Kasvatasin ühest pakist võetud seemnetest kurke: osasid kurgilavas, osasid kütmata kasvuhoones. Kasvuhoonetaimedelt sain ühe kurgi, ülejäänud kolletusid ja kukkusid maha. Lavakurgid annavad ilusat saaki. Kasvuhoones on lihtsalt liiga palav. Eriti selle aasta juunis. Isegi ööpäev läbi avatud ukse-akendega.
MaaliMaalt60: 2021-07-02 09:25:27
Mina soovitaksin kõigile panna päikesepoolsesse külge katteloori või nt mullikile nagu kardinaks kütmiseta klaaskasvuhoonele. Mul on juba mingi 7 aastat. Iga kevad riputan enne taimede istutamist ja sügisel korjan ära peale taimejäänuste väljaviimist. Mullikilet ja katteloori saab ka pesta ja kevadel jälle uus ja puhas ette panna. Pakub taimedele kuuma päikese eest varju ja sügiskülmadega pisut ka kaitseb viimaseid taimi. Olen rahulJa kel ikka väga palav seal kasvukas, siis on ju võimalus ka ventilaator õhu liikumapanemiseks käima panna, kui elektrit saab vedada.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.