Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

biotekstiil

Teema Lisatud
Meeli: 2005-05-03 12:21:00
Missugune kate on kõige parem lillepeenrale koorepuru alla, et orasrohi tõesti kuu aja pärast läbi ei trügiks?
Aiatark: 2005-05-05 08:07:09
Üheks võimaluseks, mida ise olen nõuistikute all mitu aastat kasutanud, on peenravaip ehk tugevast tumedast kilest kootud kangas. Sama nähtust esineb ka teistes puukoolides. Umbrohi ei jõua sellest läbi pressida. Küll aga suunduvad sellest läbi potist väljakasvanud istikute juured. Lisaks peenravaiba kohta:
www.calmia.ee/Artiklid/peenravaiba_kasut.htm
ludwig: 2007-01-19 18:27:13
Mõneti ei ole see küsimus aiandusega seoses, kuid huvi fiiberkanga vastu ehk siis biotekstiil(?). Kasutades fiiberkangast ümber maja majaäärse vihmakaitses, siis kas on vahet sellel, kas panna fiiberkangas kohe mulla peale ja peale kruus + killustik või kruusa ja killustiku vahele? Fiiberkanga ülesandeks jääb umbrohutõrje ning vee mitte läbilaskvus?
veemees: 2007-01-21 19:37:01
Juuretõkke materjal on TYPAR. Müüakse ABC ja K-RAUTAS. Tõsine tegija. Kui vaja tugevamaid juuri peatada ,siis saab kauplusest tellida ka kangematTYPAR it . Ludvigule: su mõte on väga väär. Geotekstiil on alati vett läbilaskev !!!! Juuretõkkena on ta omal kohal kuid kui tahad ka vett peatada ,siis kasuta GEOMEMBRAANI. Näiteks FIRESTONE EPDM -on igal temp. elastne ja väga hea venivusega.
anka: 2007-02-02 08:59:49
Typar on filterkangas, juuretõkkematerjali Eestis praegu ei müüda, aga seda saab Soomest.
merx7: 2007-10-18 10:27:51
Soovin rajada kibuvitsaheki. Kuidas takistada juurevõsude liikumise naabri aeda? Kas ehituspoodides müüdavast geotekstiilist piisab või on juuretõkkekangas vajalik? See ei ole küll loodussõbralik, aga sõbralikud suhted naabritega on ka väga olulised. Kas need kangad hoiavad kibuvitsa võsud kinni, kui nendega istutuskraav ääristada?
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.