Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

ümberistutatud tamm

Teema Lisatud
Tõnu: 2005-05-25 23:34:26
Tere! Selline mure et istutasin tamme puu (2m) eelmine kevad ühest kohast teise ja ilma mulla kerata.See aasta tundus et on kuivanud aga nüüd äkki ühe oksa peal on väike roheline nutt välja tulnud ,teistel oksadel aga pungi eriti näha pole.Kas oleks õige praegu veel puu tagasi lõigata kuni selle ühe pungaga oksani või peaks veel ootama -vaatama ? Või on kõik tõenäoliselt hiljaks jäänud ? Tänan vastuste- arvamuste eest ette !
Aiatark: 2005-05-26 18:06:43
Järelikult oli ümberistutamine puule parajaks katsumuseks ja ta jäi tugevasti põdema. Kui vähemalt üks oks praegu elumärke näitab, on puu tervikuna elus. Näiliselt kuivanud okstel peaks koorde küüne või aianoaga väikese täkke tegema, veendumaks, kas säsiosa on roheline (elus) või pruun (surnud). Vastavalt sellele saab otsustada, kui suures ulatuses oksad kuivanud on. Lõikamisega võiks veel oodata, kui just ilmselge pole, et oks kuivanud.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.