Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi 20. nädala eelinfo (2024-05-13 01:01:20)

 

Teisipäev, 14. mai

  • 14.–17. maini toimub Roomas ÜRO toidu- ja põllumajandusorganisatsiooni (FAO) Euroopa ja Kesk-Aasia regionaalkonverents. Konverentsil vaadatakse üle FAO regioonis tehtud töö ning seatakse prioriteete tulevikuks. Erilise tähelepanu all on toiduga kindlustatus regioonis ja seda mõjutavad tegurid. Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi esindavad konverentsil innovatsiooni ja strateegia asekantsler  Tõnis Tänav  ning välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna nõunik  Galina Uibos.

Kolmapäev, 15. mai

  • Regionaalarengu asekantsler Sigrid Soomlais  osaleb 15.–17. maini ühtekuuluvuspoliitika fondide seirekomisjoni iga-aastasel koosolekul. Koosolekul esitatakse seirekomisjonile esialgsed kokkuvõtted perioodi 2014–2020 tulemustest, antakse ülevaade perioodi 2021–2027 rakendamise seisust ning külastatakse Euroopa Liidu toetuste abil valminud projekte.

Neljapäev, 16. mai

  • Regionaalminister Piret Hartman  osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 17. mai

  • Kl 16 avatakse Saaremaa, Muhu ja Ruhnu maitsete aasta Väinatammil suure ühispiknikuga.  Väinatamm on sümboolne koht, mis ühendab kaldaid, inimesi, traditsioone ja kombeid, minevikku ja tulevikku. Regionaalminister  Piret Hartman  annab üritusel kolme saare esindajatele üle aasta toidupiirkonna sümboli, vineerist rändkahvli. Kohapeal saab nautida suurepäraseid saarte maitseid ühiselt kaetud laualt, pillimängu ja tantsu. Üritusele on oodatud kõik huvilised; selleks tuleb registreeruda hiljemalt 14. mail. Täpsem teave üritusest  Facebookis.

Allikas: Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi 10.05.2024 pressiteade

 

 

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.