Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-05-22 20:11:01)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 100 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 44 varavastast kuritegu, sealhulgas 35 vargust (viis eluruumidest ja üks sõidukist) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kaheksa inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada kaheksa inimest. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 282 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld, Eestist saadeti välja üks inimene ning registreeriti kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
21. mail teatati, et Kesklinnas Koidu tänaval ründas 35-aastane naine oma endise elukaaslase uut tüdruksõpra, 23-aastast naist ja tekitas talle füüsilist valu.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
21. mail teatati, et Kehra linnas Tallinna tänaval asuvas majas lõi 35-aastane mees ühise alkoholitarvitamise käigus 51-aastast meest ja tekitas talle füüsilist valu.

LÕUNA PREFEKTUUR

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

21. mai õhtul lõi alkoholijoobes 44-aastane mees Põhja-Sakala vallas eramus oma 41-aastast naist ja tõukas ta pikali. Arstiabi naine ei vajanud. Politsei toimetas mehe esialgu kainenema.

Juhtumid piiril

21. mail kella 7 paiku kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis sõidukit Toyota Land Cruiser ning avastasid, et selle tehasetähis on manipuleerimistunnustega. Sõiduk suunati täiendavasse ekspertiisi.

21. mail kella 10.15 paiku kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis bussi Volvo ning tuvastasid, et sõiduki rehvid ei vasta nõuetele. Juhile tehti suuline hoiatus, ta lubas puuduse likvideerida ning tal lubati lahkuda Venemaale.

22. mai öösel kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis 26-aastast Eesti kodanikku ning tuvastasid, et ta on kuulutatud tagaotsitavaks. Mees peeti kinni ja toimetati esialgu arestimajja.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

21. mail teatati, et Kohtla-Järvel Kalevi tänaval asuva meelelahutusasutuse juures tekkinud kakluse käigus sai vigastada 33-aastane mees. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 29-aastase mehe.

21. mail teatati, et Kohtla-Järvel Ravi tänaval asuva maja juures lõi 22-aastast naist tema 21-aastane endine elukaaslane.

21. mail teatati, et Kohtla-Järvel Metsapargi tänaval asuvas korteris lõi 18-aastast neiut tema 23-aastane endine poiss-sõber.

21. mail teatati, et Narvas Vaksali tänaval asuva maja juures tungiti kallale 28-aastasele mehele. Kiirabi toimetas mehe haiglasse. Politsei pidas kahtlustavana kinni 18-aastase noormehe.

Vargused

21. mail teatati, et Sillamäel J. Gagarini tänaval asuva korterelamu trepikojas olnud lapsevankrist varastati rahakott, milles olid dokumendid ja sularaha summas 1120 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

21. mail alustati kriminaalmenetlus selles, et Haapsalu linnas Metsa tänaval asuvas kortermaja parklas tungiti sisse lukustatud sõiduautosse. Sealt varastati automakk Pioneer, autotolmuimeja, sularaha 25 eurot ja sporditarbeid. Esialgne vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

21. mail sai politsei väljakutse Ahaste külla, kus 59-aastane mees lõi enda 55-aastast venda.

Saaremaa

Avaliku korra raske rikkumine

19. mail lõid Kuressaares Tallinna tänaval asuvas meelelahutusasutuse juures üksteist 26-aastane ja 19-aastane mees.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 22.05.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.