Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
25. mail avatakse kümnes rahvusvaheline Tallinna Lillefestival (2018-05-25 07:23:40)


Enne Lillefestivali avatseremooniat, kell 16.15, on kõigil huvilistel võimalik osa saada Kindral Józef WYBICKI nim. Poola sõjaväe Wojsko Polskie esindusorkestri kontserdist Tornide väljaku laval. Kontsert on Poola Vabariigi kingitus Eesti Vabariik 100 puhul. Esitusele tulevad 20. sajandi Poola sõjalaulud, muusikat kultusfilmidest ja teosed, mida esitleti ametlikel visiitidel vahemikus 1918-1936.


Kell 17.10 alustame rahvusvahelise Tallinna Lillefestivali avatseremooniaga ja kuulutame avatuks kõik 30 fantastilist teemaaeda. Juubeliaasta teemaaiad on valminud seekord teemadel „Õnnesoov lillede keeles” ja „Ajaloo peegeldus aias”. Käesoleval aastal on tulnud teemaadasid rajama Tallinna Tornide väljaku parki kümme võistkonda välisriikidest ja seitseteist võistkonda kodumaalt.

Peale avatseremooniat võtab lava üle Eestlaste poolt armastatud ansambel Jäääär. Ansambli liikmed lubasid anda kontserdi, mis on vääriline nii, Eesti Vabariik 100, Kadriorg 300, Lillefestival 10, kui ka Poola Vabariik 100 tähistamiseks.


Käesoleva aasta Lillefestival lõppeb 24. augustil lõputseremooniaga, kus tuuakse esile tublimad aednikud ja premeeritakse kõige innovaatilisemaid ja kaunimaid teemaaedu. Lõputseremoonia muusikalist elamust pakub alati muhe Orelipoiss.

Festival ootab läbi suve kõiki linlasi ja linnakülalisi nautima kümnendat Tallinna Lillefestivali Tornide väljaku pargis ja kutsub külastama festivali ala korduvalt läbi suve, et jälgida teemaaedade eluringi sünnist hääbumiseni.

Festivali avatseremoonia ja kontserdid on kõigile tasuta. Kontsert on istekohtadega ja istekohtade arv on piiratud.

Lisainfot Lillefestivali ja Kadrioru Pargi sündmuste kohta leiad kodulehelt
www.kadriorupark.ee

Allikas: Kadrioru Park pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.