Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-05-30 08:11:10)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 77 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 41 varavastast kuritegu, sealhulgas 28 vargust (üheksa eluruumidest ja kaks sõidukitest). Registreeriti seitse inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati 53 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 285 väärtegu.

Piiril väljastati viis sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
28. mail teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval asuvas korteris lõi 28-aastane mees oma elukaaslast, 26-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

28. mail teatati, et Kesklinnas Toompuiesteel asuvas kaupluses lõi 28-aastane mees turvameest, 23-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 28-aastase mehe kinni.

28. mail teatati, et Mustamäel Ehitajate teel asuvas korteris lõi alkoholijoobes 40-aastane mees oma abikaasat, 40-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

27. mail teatati, et Mustvee vallas Maetsma külas on sisse murtud pooleliolevasse majja, kust varastati saunaahi ja akutrell. Kahju on 500 eurot.

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

28. mai pealelõunal puhkes Põlvas Uue tänava ehitusobjektil tüli, mille käigus sai viga 33-aastane mees. Kannatanu pöördus ise tervisekontrolliks haiglasse ning peale esmaabi juhtunu üksikasjade selgitamiseks politseijaoskonda.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 26. mail lõi tuttav mees Rõngu alevikus alkoholi tarvitanud 18-aastast noort meest. Kannatanu pöördus esmaabiks traumapunkti. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Vargused

27. mail murti Tartu vallas Tabivere alevikus sisse Kalda tänava eramusse, kust varastati kuldehteid. Kahju on selgitamisel.

Politseile laekus teade, et 21. mail varastati Tartus Kalda tee korterist mobiiltelefon. Kahju on 300 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 26. mail öösel löödi Antsla vallas Rimmi küla meelelahutusasutuses 19-aastast noort naist. Arstiabi naine ei vajanud, küll aga purunesid rüseluses tema prillid. Juhtunu üksikasjad ja kannatanule tekitatud kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

28. mai õhtul avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Venemaa numbrimärgiga sõiduautost Mercedes antiradari, mille omamine ja kasutamine on Eestis keelatud. Masina roolis olnud 34-aastasele Venemaa kodanikule tehti hoiatus, ta loobus seadmest ning tal lubati siseneda Eesti Vabariiki.

Ööl vastu 29. maid kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Venemaa registreerimismärgiga sõiduautot Ford ning avastasid, et sõiduki esiklaasi läbib ohtlik mõra, mis takistab nii klaasipuhastajate tööd kui ka liikluse jälgimist. Kuna juht ei suutnud kohapeal viga kõrvaldada, tõkestati sõiduki sisenemine Eestisse ning juht ühes tehniliselt mittekorras masinaga suunati tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

28. mail lõi tundmatu naisterahvas Narvas Õhu tänaval 46-aastast naist.

28. mail tungis 50-aastane naine Kohtla-Järvel Päikese tänaval asuvas aiandusühistus kallale oma elukaaslasele, 55-aastasele mehele. Kannatanu toimetati esmaabi saamiseks traumapunkti ning lubati seejärel kodusele ravile.

28. mail lõi tundmatu naisterahvas Narvas Mõisa tänaval asuvas meelelahutusasutuses 39-aastast naist.

Ähvardamine

28. mail ähvardas 17-aastane noormees Sillamäel Ranna tänaval 61-aastast meest ja lõhkus ära viimase korteriaknad. Kahju on 300 eurot. Politsei pidas ähvardaja kahtlustatavana kinni.

Asja rikkumine ja hävitamine

28. mail põles Sillamäel Viru puiesteel parkinud sõiduauto Volkswagen Transporter. Kahju on 4500 eurot.

Juhtumid piiril

28. mail saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1984. aastal sündinud Valgevene kodanik, kes esitas ametnikele võltsitud piiriületustemplitega passi. Isikule määrati rahaline karistus, tema viisa tunnistati kehtetuks, väljastati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

28. mail kontrolliti Narva-1 piiripunktis riiki siseneval suunal 1987. aastal sündinud Ukraina kodanikku ja 1983. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikku. Mõlemal mehel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks ja nende ütlused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged. Meestele väljastati sisenemiskeelud ja nad suunati tagasi Vene föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

28. mail teatati politseile, et Pärnus Suur-Sepa tänaval asuvast poest varastas 38-aastane mees kuus pudelit õlut. Mehe tegu jäi lõpuni viimata, sest ta peeti kaupluse turvatöötaja poolt kinni.

Raplamaa

Vargused

28. mail teatati politseile, et Rapla vallas Kabala külas asuva maja välisukse juurde jäetud paberkotist varastati mobiiltelefon Huawei P10 Light väärtusega 280 eurot.

28. mail alustati kriminaalmenetlus selles, et Kehtna vallas Palukülas asuvalt territooriumilt varastati discgolfi korv väärtusega 260 eurot. Lõhkumisega tekitati varalist kahju ligikaudu 40 eurot.

Saaremaa

Vargus

28. mail alustati kriminaalmenetlus selles, et 26. mail varastati Kuressaares lossipargis olevalt pingilt mobiiltelefon Apple iPhone 7 ja telefoni silikoonkaane vahel olnud sularaha 5 eurot. Vargusega tekitatud kahju on ligikaudu 604 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.