Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2018-07-11 16:34:06)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 66 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 29 teadet varavastastest kuritegudest, sealhulgas 22 teadet vargustest ning 1 teade sõidukivargusest. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 10 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 275 väärtegu ning piiril väljastati 11 sisenemiskeeldu.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

10. juulil teatati, et Kristiines Kotka tänaval tekitas 25-aastane mees oma abikaasale, 29-aastasele naisele valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

10. juulil teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval lõi alkoholijoobes meesterahvas 18-aastast meest.

10. juulil teatati, et Lasnamäel Pae tänaval lõi tuttav meesterahvas 33-aastast meest.

Vargus

10. juulil varastati Lasnamäel Paasiku tänaval kott koos esemetega. Esialgne kahju on 1800 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. juulil teatati, et Pringi külas Rannavälja põigul asuvas majas lõi 48-aastane mees oma abikaasat, 48-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Juhtum piiril

10. juulil saabusid Kiievist Tallinna Lennujaama kaks Ukraina kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Meestele väljastati sisenemiskeelud ning nad viibivad Non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 9. juulil ründas Kambjas Kodijärve külas majahoovis 44-aastane mees 59-aastast meest, kes viidi tervisekontrolliks traumapunkti.

Vargused

9. juulil unustati Tartus Ringtee kaubanduskeskuse tualetti mobiiltelefon iPhone ning kui omanik seda otsima läks, oli telefon varastatud. Kahju on umbes 800 eurot.

9. juuli õhtul varastati Tartus Pirogovi platsilt spordikott riiete, sularaha ja muude esemetega. Kahju on 328 eurot.

10. juulil teatati politseile, et Tartus Fortuuna tänava parklas murti sisse sõiduautosse Ford Focus ning varastati seljakott fotoaparaadi ja muude esemetega. Kahju on umbes 400 eurot.

Viljandimaa

Vargus

9. juulil avastati, et Viljandi vallas Loodi külas ehitusobjektil seisnud sõidukitest on varastatud üle 500 liitri kütust. Täpne kahju ja kuriteo toimepanija on selgitamisel.

Juhtumid piiril

10. juulil kella 19.10 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis USA sõidukit Ford Mustang, mida juhtis Vene kodakondsusega mees. Piirivalvurid avastasid, et sõiduki dokument on võltsimistunnustega ning sõiduk registreerimata. Kriminaalmenetluse alustamine asendati 300-eurose maksega riigituludesse ning sõidukil lubati edasi liikuda Venemaale.

11. juuli öösel kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktid Valgevene sõidukit Opel Astra, mida juhtis samast riigist pärit mees. Piirivalvurid tuvastasid, et sõiduki VIN number on manipuleerimistunnustega. Sõiduk võeti ekspertiisiks hoiule ning isikul lubati lahkuda Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Ähvardamine

10. juulil teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuva korterelamu juures ähvardati 58-aastast naist ja tema lapselapsi relvataolise esemega. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 32-aastase naise.

Juhtum piiril

10. juulil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1958. aastal ja 1950. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud ja 1995. aastal sündinud Ukraina kodanik, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Samuti puudusid neil asjakohased dokumendid. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja isikud saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Vargus

10. juulil sai politsei teate, et Kohila alevis on varastatud punast värvi mopeed Qingqi QM50GY. Kahju on 650 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

 

Allikas: PPA 11.7.18 pressiteade

 

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.