Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu loodusmaja kutsub (2018-07-12 00:04:53)

 

Mis? Suvi Tartu loodusmajas
Millal? juulis, augustis ja septembris
Kus? Lille 10
Lisainfo: https://www.tartuloodusmaja.ee

***

Suvi on paras aeg loodusega koos olemiseks ning looduse kohta uue avastamiseks. Tartu loodusmaja pakub selleks mitmeid võimalusi.

· Augusti alguseni (2.08) leiab loodusmajast sääski - meil on avatud mitmekülgne Urmas Tartese eestvedamisel valminud sääsenäitus, mis tutvustab nende pealtnäha tüütute tegelaste eluviise, tähtsust ökosüsteemis ning ka seda, kuidas end sääskede eest kaitsta.

· Eesti 100. juubeliaastale pühendatud H2O külastusmängu üheks punktiks on ka Tartu loodusmaja, kus saab lahendada ülesandeid ning leida üles Eesti loodusimed. Mängida saab septembri keskpaigani (16.09).

· Avatud on püsinäitus "Läbipaistev loodusmaja", mille abil saab teada, millest loodusmaja tehtud on ning millega on arvestatud ühe loodussõbraliku maja ehitamisel. See näitus on kodulehel nüüdsest olemas ka virtuaaltuurina.

· Loodusmaja park on väike linnaoaas, kust leiab vaikseid nurgakesi lihtsalt olemiseks, laste tegevus- ja mängupaiku, valmivaid vilju ja õitsvaid lilli. Kui soovid suvel linnas loodust tunnetada, tule loodusmaja parki!

· Lisaks saab loodusmajas aastaringselt kogeda talveaia külluslikkust, vaadata kilpkonni, soetada keskkonnasõbralikke meeneid, korraldada üritusi ning tellida ekskursioone, õpitubasid ja koolitusi.

Õpime märkama ja hoolima, et oskaksime hoida!

Piletiinfo:
Sääsenäitus
täis 3€ / soodus 2€ / pere 10€
Majapilet
täis 3€ / soodus 2€ / pere 10€
Sääsenäitus + majapilet
täis 5€ / soodus 3€ / pere 13€

Tartu loodusmaja suvised lahtiolekuajad:
T-R kl 10-18
L kl 11-16

 

Allikas: Tartu loodusmaja 11.7.18 teade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.