Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-07-31 20:23:27)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 76 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende 38 varavastast kuritegu, sealhulgas 28 vargust (kaks eluruumidest ja üks sõidukist) ja üks sõidukivargus ning omavoliline kasutamine. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati 13 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 309 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ja registreeriti üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
30. juulil teatati, et Lasnamäel Kalevipoja tänaval asuvas korteris lõi 31-aastane naine 34-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid naise kinni.


30. juulil teatati, et Lasnamäel J. Koorti tänaval asuvas korteris lõi alkoholijoobes 62-aastane mees oma poega, 40-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 62-aastase mehe kinni.

30. juulil teatati, et Lasnamäel Mustakivi teel asuvas kaubandusasutuses lõi 21-aastane mees noaga turvatöötaja, 31-aastase mehe kätt ja tekitas talle kehavigastusi. Turvatöötaja lubati peale esmaabi saamist kodusele ravile. Politseinikud pidasid 21-aastase mehe kinni.

30. juuli öösel teatati, et Lasnamäel Majaka põiktänaval lõi väidetavalt tundmatu mees 23-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi.

30. juulil teatati, et Kesklinnas Luise tänaval asuvas korteris toimus konflikt endiste elukaaslaste, 29-aastase mehe ja 30-aastase naise vahel.


Vargus

30. juulil teatati, et Kesklinnas Heina tänaval asuva maja hoovist varastati jalgratas. Kahju on umbes 2000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
28. juulil teatati, et Rohuneeme külas Rüstla tänaval asuvas majas lõi 39-aastane naine kruusiga oma abikaasat, 48-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid naise kinni.

30. juulil teatati, et Maardus Kallasmaa tänaval asuvas korteris lõi 35-aastane mees oma abikaasat, 33-aastast naist ja tekitas talle valu.

30. juulil teatati, et Audevälja külas ründas alkoholijoobes 47-aastane mees oma abikaasat, samuti alkoholijoobes 44-aastast naist.


LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 29. juuli öösel kella 3 paiku tõukas 18-aastane noormees Põlva vallas Praegi külas taluõuel pikali 31-aastase mehe, kes sai viga.

Tartumaa

Vargused

Politseile teatati, et 29. juuli päeval varastati Tartus Ülikooli tänaval kasiinos ühe kliendi rahakott dokumentide ja sularahaga. Kahju on umbes 250 eurot.

Politseile laekus teade, et 30. juulil pidas Tartus Betooni tänaval hoones majahaldur kinni 49-aastase mehe, kes olevat hoonest korduvalt õhuvärskendajad ära varastanud. Süsteemselt vargusi toime pannud mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni.

Juhtumid piiril

30. juulil kella 21.00 ajal tõkestasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemise Serbia Vabariigi kodanikul, 48-aastasel mehel, kel puudusid piisavad elatusvahendid ja asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mees saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

30. juulil kella 21.05 ajal ujus 34-aastane mees Võru maakonnas Setomaa vallas Toodsi külas Pabra järvel üle ajutise kontrolljoone suunaga Venemaa Föderatsioonist Eesti Vabariiki ja tagasi. Juhtumist teavitati Venemaa Föderatsiooni piirivalvet, kes pidas mehe kinni. Joobetunnustega mees selgitas neile, et oli kahe viinapudeli peale kihla vedanud, et ujub üle järve ja tagasi. Kahetsusväärselt ei arvestanud ta, et tegu on piiriveekoguga ning pani toime ajutise kontrolljoobe ebaseadusliku ületuse.

31. juulil kella 00.38 ajal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel Venemaa Föderatsiooni kodanikku, 26-aastast meest, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 14 päeva seadusliku aluseta. Mehele määrati rahatrahv ning lubati riigist lahkuda.

31. juulil kella 5.15 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis veoautot Magnum ning avastasid, et selle tuuleklaas suures ulatuses mõrasid täis nii, et ette ja külgedele pole võimalik juhil midagi näha. Juht kõrvaldati tehniliselt mittekorras masina roolist ning veok paigutati tolliplatsile hoiule.


IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

30. juulil lõi 69-aastane mees Narvas Mõisa tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 59-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

30. juulil löödi Sompa linnaosas Aruserva tänaval kepiga 29-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Juhtumid piiril

30. juulil kontrolliti Narva-1 piiripunktis riiki siseneval suunal Kasahstani Vabariigi registreerimismärgiga sõiduautot Toyota, mida juhtis 1974. aastal sündinud Kasahstani Vabariigi kodanik. Mees esitas ametnikele kontrollimiseks võltsitud liikluskindlustuspoliisi. Mehele määrati rahaline karistus ning pärast uue liikluskindlustuse vormistamist lubati ta Eesti Vabariiki.


LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirvalveameti 31.07.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.