Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Riigi Ilmateenistus kutsub Eesti looduse päeval 18. augustil huvilisi külla (2018-08-07 07:49:27)

Loodusega seotud asutuste ja ühenduste kingina Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks tähistatakse juubeliaasta 18. augustil Eesti looduse päeva.
Keskkonnaagentuuri Riigi Ilmateenistus avab sel puhul huvilistele uksed Tallinn-Harku aeroloogiajaamas ning Tartu-Tõrvavere meteoroloogiajaamas.

Huvilistele antakse ülevaade ilmavaatlustest, saab tutvuda nii tänapäevaste kui ka ajalooliste mõõteseadmetega. Programm on üles ehitatud selliselt, et sobib nii täiskasvanule kui ka lapsele. Ekskursioon toimub osaliselt õues ja osaliselt siseruumides, seega palun riietuda vastavalt ilmale. Ekskursioon on eestikeelne ja tasuta!

Kuna kohtade arv on piiratud, palume kindlasti end eelregistreerida: https://www.keskkonnaagentuur.ee/et/node/2851

Ühte gruppi mahub 20 täiskasvanut (+ lapsed), ekskursioon kestab 1,5-2 h. Ekskursioonid algavad kell 10, kell 13 ja kell 15. Tallinn-Harku aeroloogiajaam asub aadressil Paldiski mnt 245, Tallinn ja Tartu-Tõravere meteoroloogiajaam aadressil Torni 4, Tõravere, Tartumaa.

Eesti looduse päeval kutsuvad mitmed looduskeskused, muuseumid, ühingud ja seltsid tutvuma ligi poolesaja võimalusega, kuidas Eesti loodust paremini tundma õppida, väärtustada ja hoida. Sel päeval toimuvad parimate giidide juhendamisel üle Eesti kümned matkad, töötoad ja loodusvaatlused. Sündmuste loetelu täieneb jooksvalt. Vaata Eesti looduse päeva programmi lähemalt: www.ev100.ee/et/eesti-looduse-paev.



Allikas: Keskkonnaagentuuri kutse


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.