Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikool pikendas sisseastumisperioodi (2018-08-07 07:52:20)

Alates 6. augustist
algas täiendav vastuvõtt Eesti Maaülikooli üheksale kõrghariduse esimese astme õppekavale. Avaldusi saab esitada 15. augustini (k.a) ning kandideerima on oodatud nii värsked gümnaasiumilõpetajad kui ka edasiõppevõimalusi otsivad täiskasvanud õppijad.

Vastuvõtt toimub järgmistele õppekavadele: aiandus, geodeesia ja maakorraldus, kalandus ja vesiviljelus, loomakasvatus, metsandus, puidutöötlemise tehnoloogia, põllumajandussaaduste tootmine ja turustamine, tehnika ja tehnoloogia ning vesiehitus ja veekaitse.

"Loodame lisaks leida motiveeritud tulevasi üliõpilasi, kes soovivad õppida praktilist eriala ning ei ole veel seni leidnud sobivaid õppimisvõimalusi," rääkis õppeosakonna peaspetsialist Eda Aitsen.

Vastuvõtutingimused on samad kui korralise vastuvõtu puhul (vaata lähemalt SIIT). Mõnele õppekavale sisseastumiseks võib olla vajalik 16. augustil toimuv vastuvõtukatse matemaatikas (loe SIIT), kui ei ole sooritatud laia matemaatika riigieksamit. Vastuvõetute nimekiri avalikustatakse 17. augustil ning oma õppimatulek tuleb kandideerijatel kinnitada kahe päeva jooksul, hiljemalt 19. augustil.

Magistriõppesse toimub täiendav vastuvõtt õppekavadele, millel on 8. augusti seisuga täitmata õppekohti. Avaldusi saab kohtade olemasolul esitada 13.-19. august. Vastuvõtutingimused on samad nagu korralise vastuvõtu puhul. Kui kandidaat peab sooritama vastuvõtukatse, siis toimub see 22. augustil ning vastuvõetute nimekiri avalikustatakse 23. augustil. Õppimatulek tuleb kinnitada kahe päeva jooksul.

Allikas: Eesti Maaülikooli pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.