Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Laupäeval peetakse Tartu kesklinnas Maarjalaata (2018-09-06 06:55:39)

Laupäeval, 8. septembril kell 10 algab Tartu kesklinnas traditsiooniline Maarjalaat, kus kaubeldakse eestimaiste sügisandide, istikute, toidu ning rohke käsitööga.


19. korda toimuv Maarjalaat on kauplejate seas endistviisi populaarne ning oodatud. Lisaks rohkelt esindatud käsitööle (kootud, heegeldatud ja puidust tooted, klaasikunst, keraamika, okstest punutised, tekstiil jm) pakutakse laadal suures valikus kohalikku toitu, sügisande ning istikuid.

Toidukraamist on müügil mett ja jõhvikaid, Peipsiääre sibulad, küüslauk, tatra- ja astelpajutooteid, suitsulihatooted ja suitsukala, juustu- ja piimatooted, koduleib ja karaskid, põnevad hoidised. Laadalisi ootab rikkalik valik aia- ja metsasaadusi. Kohal on mobiilne pagarikoda, kes küpsetab värskeid saiakesi.

Raekoja ette püstitatud laval kestab läbi päeva hoogne laadaprogramm, mille põhiesinejaks on ansambel Kaks maestrot. Lapsi tuleb rõõmustama Kloun Ummi, kelle etendused toimuvad kell 12 ja 14. Kuulda saab muhedat lõõtsamuusikat. Lisaks laval toimuvale loovad laadameeleolu ka tänavamuusikud.

Laat kestab Raekoja platsil ja Küüni tänaval kella 10st 17ni.

Raelava kava:


10.00 Lõõtsamuusika

11.00 Ansambel Kaks maestrot
12.00 Kloun Ummi
13.00 Ansambel Kaks maestrot
14.00 Kloun Ummi
15.00 Ansambel Kaks maestrot

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.