Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 38. nädala eelinfo (2018-09-17 08:52:11)

Teisipäev, 18. september
  • Maaeluminister Tarmo Tamm ja põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban osalevad Riigikogus maaelukomisjoni istungil, kus arutatakse põuaga seonduvat olukorda.

Kolmapäev, 19. september

  • 19.‒20. septembril toimub Brüsselis Kesk- ja Ida- Euroopa riikide biomajanduse valdkonna teaduskoostööalgatuse BIOEAST kontaktisikute koosolek, kus osaleb teadus- ja arendusosakonna peaspetsialist Helena Pärenson.

Neljapäev, 20. september

  • Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

  • Kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann osaleb 20.‒21.09 Portugalis Lissabonis toimuval konverentsile "Oceans Meeting 2018".

  • Maaeluministeerium koostöös Põllumajandusuuringute Keskuse, EMÜ Polli Aiandusuuringute Keskuse ja Eesti Taimekasvatuse Instituudiga korraldab 20. septembril Pollis kell 11.00‒15.00 sordiaretusprogrammi 2020‒2030 koostamise avaseminari. Osalevad toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ja mitmed maaeluministeeriumi töötajad. Kell 12.10 teeb seminaril ettekande kantsler Illar Lemetti. Ajakava saab vaadata siit: https://www.maainfo.ee/index.php?id=6035&page=3394&

Reede, 21. september

  • toimub Lõuna-Eesti toidukonverents "Innovatsioon - allikad ja lahendused", kus teeb ettekande teadus- ja arendusosakonna peaspetsialist Helena Pärenson, kes tutvustab Eesti maaelu arengukava meedet "Uute toodete, tavade, protsesside ja tehnoloogiate arendamise toetus".

  • Maaeluminister Tarmo Tamm ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Madis Pärtel osalevad Riigikogus toimuval Euroopa Liidu asjade komisjoni (ELAK) istungil.

Laupäev, 22. september

  • kell 11.00 avab maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis toimuva hoidiste messi ja kohaliku toidu laada. Samaaegselt toimub Olustveres ka rahvusvaheline koolinoorte künnivõistlus ning ulatuslik põllumajandustehnika esitlus. Üritus toimub Eesti toidu kuu raames.

Pühapäev, 23. september

  • Maaeluminister Tarmo Tamm, kantsler Illar Lemetti, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban,kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann ja eurokoordinatsiooni osakonna nõunik Peeter Seestrand osalevad 23.‒25.09 Viinis informaalsel ministrite nõukogu istungil, kus on põhiteemaks ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) tulevik.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.