Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 43. nädala eelinfo (2018-10-22 08:36:03)

Kolmapäev, 24. oktoober

Keskkonnaagentuur viib Ühtekuuluvusfondi toel ellu projekti "Pärnu jõestiku elupaikade taastamine," mille raames avatakse kaladele rändeks Sindi pais. Kolmapäeval algusega kell 14.00 tutvutakse projekti käigus nii tehtud kui ka ees ootavate töödega. Koos kalastikuekspert Meelis Tambetsiga tehakse jalutuskäik Pärnu jõe kallastel, kus vaadatakse, miks on paisud vee-elustikule kahjulikud ja millised võimalused avanevad paisu lammutamise tagajärjel sealse jõe vee-elustikule ning ümberkaudsetele elanikele.


Pärnus toimub 24.-25. oktoobril keskkonnahariduse konverents "Terve keskkond - terve inimene?". Teemakohaste ettekannete kõrval tutvustatakse ka "Keskkonnahariduse ja -teadlikkuse tegevuskava 2018-2022" ja Eesti elanike keskkonnateadlikkuse uuringut.



Reede, 26. oktoober

Tallinna Kultuurikatlas algusega kell 10.00 toimub infopäev, kus Keskkonnaministeerium tutvustab metsanduse 2021.-2030. aasta arengukava (MAK2030) koostamiseks Vabariigi Valitsusele esitatavat ettepanekut ja MAK2030 koostamise edasist tööprotsessi.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.