Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 43. nädala eelinfo (2018-10-22 08:38:07)

Esmaspäev, 22. oktoober

· Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ning teadus- ja arenduse osakonna nõunik osakonnajuhataja ülesannetes Sirli Pehme osalevad Brüsselis kõrgetasemelisel biomajanduse konverentsil "Sustainable & circular Bioeconomy, the European way".

Täpsem info on leitav: https://ec.europa.eu/research/bioeconomy/index.cfm

· Maaeluminister Tarmo Tamm vastab Riigikogus arupärimisele seoses põuakahjude mõju leevendavate meetmetega.

Teisipäev, 23. oktoober

· Maaeluminister Tarmo Tamm ja Maaeluministeeriumi juhtkond osalevad "Aasta põllumees 2018" väljakuulutamisel Riigikogu konverentsikeskuses (Lossiplatsi 1a). Maaeluminister teeb ettekande teemal "Põllumajanduspoliitika võimalused põlvkondade vahetuse toetamisel".

· 23.‒24. oktoobril osalevad Maaeluministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann ja põllumajanduspoliitika osakonna juhataja Kristel Maidre Pariisis Eesti toitu esitleval üritusel, mille korraldavad koostöös Maaeluministeerium, EAS ning Eesti Suursaatkond Pariisis. Ürituse eesmärk on tutvustada Eesti toitu ja toidutootjaid, et leida uusi koostööpartnereid ning luua huvi Eesti ning Eesti toidutoodete vastu. Pariisis Eesti Suursaatkonnas Eesti toitu tutvustaval üritusel osaleb üle 20 Eesti toidusektori ettevõtte.

Lisaks toimub 21.‒25. oktoobril Pariisis Euroopa üks suurimaid toidumesse SIAL Paris, kus Eesti ettevõtete ühisstendi korraldab Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda ning messistendi korraldamist toetab Maaeluministeerium turuarendustoetuse meetme abil.

Kolmapäev, 24. oktoober

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Riigikogu infotunnis.

Neljapäev, 25. oktoober

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.