Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo. Liiklusinfo 06.11.2018 (2018-11-07 08:32:04)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud nädalavahetusel 74 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati 25 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 181.

Registreeriti kuus piirilt väljastatud sisenemiskeeldu, üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine, üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine. Eestist saadeti välja üks isik.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
5. novembril teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel asuvas korteris toimus 4-liikmelises seltskonnas alkoholi tarbimise käigus konflikt, mis lõppes rüselusega. Kõik asjaolud on väljaselgitamisel.

5. novembril teatati, et Kesklinnas Väike-Ameerika tänaval asuvas korteris toimus konflikt alkoholijoobes elukaaslaste, 21-aastase naise ja 29-aastase mehe vahel.

Vargus
5. novembril teatati, et Kristiines Tulika tänaval on käidud sees erinevates lukustatud keldriboksides. Ühest boksist varastati kaks komplekti autorattaid. Esialgsel hinnangul on kahju 2500 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
5. novembri öösel teatati, et 56-aastane mees lõi Turba alevikus Pargi tänaval asuvas korteris oma endist abikaasat, 49-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Juhtum piiril
5. novembril saabusid Kiievist Tallinna neli Ukraina kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Meestele väljastati sisenemiskeeld ja nad viibivad lennujaama kinnisel Non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

5. novembril teatati, et Põlva vallas Uibojärve külas lõi 26-aastane joobes mees tüli käigus oma 19-aastast elukaaslast. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 6. novembrit lõi joobes 30-aastane mees Tartus Sõpruse puiestee korteris puhkenud tüli käigus 30-aastast elukaaslast. Meedikud andsid naisele esmaabi koha peal. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Valgamaa

Vargus

5. novembril avastati, et Valgas Võnnu tänaval seisnud Daf veoki kütusepaagist on varastatud 200 liitrit diiselkütust. Kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Vargus

5. novembril teatati politseile, et Põhja-Sakala vallas Kõpu alevikus on sisse murtud suvilasse, kust esialgsetel andmetel varastati mootorsaag, digiboks, autoklaav ja veoki radiaator. Kahju on 470 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Ähvardamine

5. novembril ähvardas Narvas kodus 32-aastane naine noaga oma 35-aastast elukaaslast.

Kehaline väärkohtlemine

5. novembril tuli kaks 15-aastast poissi Narvas Vahtra tänaval kallale 13-aastasele poisile.

Politseile teatati, et 31. oktoobris tuli Narvas kodus 43-aastane naine kallale oma 15-aastasele tütrele.

Vargus

5. novembril varastati Narvas 26. juuli tänaval asuvast õppeasutusest Huawei. Kahju on 379 eurot.

Omastamine

Politseile teatati, et 29. oktoobril omastas tundmatu isik Narvas Tiimani tänaval rahakoti sularaha ja dokumentidega. Kahju on 717 eurot.

Juhtumid piiril

5. novembril tuvastasid Narva kordoni piirivalvurid kella 7.30 paiku ajutise kontrolljoone ületuse Narva veehoidlal Venemaa Föderatsioonist Eesti Vabariiki. Sel ajal oli veehoidlal tihe udu. Patrull pidas kinni Venemaa Föderatsiooni registris oleva kummipaadi, milles viibisid kaks Venemaa Föderatsiooni kodanikku, 1970. aastal sündinud mees ja 1957. aastal sündinud mees. Mehed toimetati sadamasse ja nende suhtes alustati väärteomenetlus. Hiljem anti piiririkkujad koos alusega üle Venemaa Föderatsiooni piirivalvele.

5. novembril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1990. aastal sündinud Armeenia Vabariigi kodanikku. Naisel puudusid rahalised vahendid ja asjakohased dokumendid ning ta ütlused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged. Naisele väljastati sisenemiskeeld ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

5. novembril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1982. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Mehel puudusid rahalised vahendid ja asjakohased dokumendid ning reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

5. novembril sai politsei teate, et Mustla külas on talust varastatud erinevaid tööriistu. Kahju on kokku 2610 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. novembril sai politsei teate, et Pärnus lõi 58-aastane mees korteris oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Liiklusinfo 06.11.2018

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 13 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

06.11.2018 kell 10:25 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kadaka puiesteel Kalda bussipeatuse juures, kus 78-aastane mees sõitis sõiduautoga Ford Focus otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud 64-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

06.11.2018 kell 10:32 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kadaka tee 171 juures, kus selleks mitte ette nähtud kohas sõiduteed ületanud 52-aastane mees sai löögi veoautolt Volvo FM-380, mida juhtis 48-aastane mees. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Pimedus, külmakraadid ja sademed muudavad liiklejate elu raskeks. Politsei palub, et sõidukiomanikud vahetaksid esimesel võimalusel suverehvid talviste vastu ning vaataksid üle, kas sõiduki kojamehed ja tuled on seisukorras, mis lubab lume ja pimeduse vastu täisvõimsusel võidelda. Ka autojuht on jalakäija, seega peab iga liikleja küljes rippuma vähemalt üks helkur.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.