Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused. Liiklusinfo 14.11.2018 (2018-11-15 10:25:53)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 46 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 22 varavastast kuritegu, sealhulgas 18 vargust. Registreeriti kaheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada seitse inimest. Tabati 3 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 145.

Registreeriti kolm piirilt väljastatud sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

13. novembril teatati, et Kesklinna Jõe tänaval lõi 41-aastane mees tuttavat 23-aastast naist.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. novembril teatati politseile, et Tartus Rahu tänaval lõi 44-aastane mees tüli käigus 16-aastast kasupoega. Noormees õnneks viga ei saanud ning meedikute abi ei vajanud. Politsei tõi nii lööja kui ka nooruki üksikasjade selgitamiseks politseijaoskonda.

Vargus

13. novembril teatati politseile, et Tartus Tähe tänava kortermaja keldrist varastati lukustatud musta värvi Bottecchia jalgratas. Kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Asja omavoliline kasutamine

Ööl vastu 13. novembrit ärandati Viljandis Reinu tee eramu eest sõiduauto Chrysler Grand Voyager numbrimärgiga 618AYZ. Vargusega tekitatud kahju on 1800 eurot.

Juhtum piiril

13. novembri hommikul kella 9.30 ajal tõkestasid piirivalvurid Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine 51-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Isik saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. novembril teatati, et Narvas A. Puškini tänaval löödi 33-aastast meest.

Vargused

13. novembril teatati, et Toila vallas Valaste külas tungiti sisse ehitusobjektil olevasse soojakusse ning varastati elektrigeneraator SDMO ja ketaslõikur Hilti. Kahju on 1450 eurot.

Juhtumid piiril

13. novembril saabusid Narva-1 piiripunkti 1997. aastal sündinud Ukraina kodanik ja 1985. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid piisavad rahalised vahendid ja asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja nad saadeti tagasi Venemaale.

13. novembril kontrollisid Ida prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnikud koostöös Tööinspektsiooniga Lääne-Virumaal Viru-Nigula vallas töötavaid välismaalasi, teostades järelevalvet välismaalaste seaduse alusel. Kontrollitud Ukraina kodanikud ei olnud PPAs töötamist registreerinud. 1997. aastal sündinud mehele ja 1982. aastal sündinud naisele koostati vabatahtliku lahkumise tähtajaga ettekirjutus ja kohaldati sissesõidukeeld kolmeks kuuks. 1994. aastal sündinud naine viibis Schengeni riikide territooriumil 8 päeva seadusliku aluseta, talle koostati vabatahtliku lahkumise tähtajaga ettekirjutus ja määrati rahatrahv.1968. aastal ja 1978. aastal sündinud naistele ning 1973. aastal sündinud mehele koostati vabatahtliku lahkumise tähtajaga ettekirjutus. Vabatahtliku lahkumise tähtajaga ettekirjutuse saanud välismaalased peavad riigist lahkuma hiljemalt 20. novembril. Ühel välismaalasel, 1968. aastal sündinud mehel, ei olnud kontrolli käigus esitada isikut tõendavat dokumenti. Asjaolude väljaselgitamiseks ja menetlustoiminguteks mees toimetati Rakvere arestimajja.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

13. novembril sai politsei teate, et Haapsalu linnas vägivallatses mees abikaasa ja täiskasvanud tütre kallal. Politsei pidas 74-aastane mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Pplitsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Liiklusinfo 14.11.2018

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 8 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

14.11.2018 kell 14.11 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Põhja pst 5 juures, kus esialgsetel andmetel ületas 20-aastane naine sõiduteed mööda reguleerimata ülekäigurada ja sai löögi 59-aastase mehe juhitud sõiduautolt Hyundai Getz. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

14.11.2018 kell 17.10 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kopli tn 86 juures, kus esialgsetel andmetel trammi Caf juhtinud 64-aastane mees tegi äkkpidurduse, mille tagajärjel kukkus trammis 76-aastane naine, kes toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

14.11.2018 kell 19.38 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Kakumäe tee 28A juures, kus mööda kergliiklusteed sõitnud 8-aastane poiss kaotas kontrolli jalgratta üle ning kukkus. Jalgrattur toimetati Tallinna Lastehaiglasse.

14.11.2018 kella 23.45 paiku toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kulna-Vasalemma mnt 1. kilomeetril, kus esialgsetel sõitis 20-aastane naine sõiduautoga Volvo V70 metsloomale otsasõidu vältimiseks teelt välja. Sõidukis viibinud 36-aastane mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Kannatanu ei kasutanud turvavööd.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Politsei tuletab jalakäijatele meelde, et maanteel tuleb kõndida vasakus teeservas, sest nii näeb vastutulevaid sõidukeid. Aga selleks, et sõidukijuht jalakäijat märkaks, tuleb üleriiete külge kinnitada helkurid või teha end muul moel nähtavaks. Politsei soovitab kasutada mitut helkurit ja lisaks mõnd muud valgusallikat.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.