Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 50. nädala eelinfo (2018-12-10 09:07:35)

Esmaspäev, 10. detsember

· Kell 11.10 osalevad taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu, sama osakonna nõunik Kristiina Digryte ja õigusosakonna peaspetsialist Mari-Liis Kivipõld maaelukomisjoni istungil, kus arutatakse taimede paljundamise ja sordikaitse seaduse, halduskoostöö seaduse ning riigilõivuseaduse muutmise seaduse eelnõud.

Teisipäev, 11. detsember

  • Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb põllumajanduse ja maaelu arengu nõukogu (PMAN) istungil.

  • Taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu osaleb mahepõllumajanduse arengukava ja selle rakendusplaani hindamise seminaril. Seminaril vaadatakse üle aastate 2017-2018 tegevused mahepõllumajanduse valdkonnas ja mahepõllumajanduse arengukava rakendusplaani täitmisel. Lisaks hinnatakse mahepõllumajanduse arengukava eesmärkide saavutustaset.

Kolmapäev, 12. detsember

  • 12. detsembril toimub Kuressaare Kultuurikeskuses Saaremaa kohalike toidutootjate ja ­ pakkujate kontaktüritus, kus osalevad maaeluministeeriumi põllumajanduspoliitika osakonna ekspordi ja turuarenduse büroo juhataja Kadi Raudsepp ja peaspetsialist Kerli Nõges. Üritus toimub programmist Interreg Baltic Sea Region rahastatava projekti "Baltic Sea Food" raames, mille eesmärk on aidata piirkondlikel toiduvõrgustikel kohalikke toidutooteid tõhusamalt ja kuluefektiivsemalt toitlustusettevõtetele turustada. Maaeluministeerium on projekti juhtpartner, kontaktüritust korraldavad koostöös Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, MTÜ Eesti Maaturism ning SA Saaremaa Turism.

Kell 16.30-18.00 on üritus avatud kõigile huvilistele, kes soovivad osta ja tutvuda Saaremaa ja Muhumaa kohaliku toodanguga.

  • Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Riigikogus väärtuslikku põllumajandusmaad käsitleva maaelu ja põllumajandusturu korraldamise seaduse muutmise seaduse esimesel lugemisel.

Neljapäev, 13. detsember

  • Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 14. detsember

· Kell 9.00-12.00 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis "Põllumajanduse ja kalanduse valdkonna arengukava aastani 2030" (PõKa 2030) juhtkomisjoni koosolek. Kohtumise eesmärk on PõKa 2030 täiendatud tervikteksti tutvustamine ja sellele liikmete heakskiidu saamine.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.