Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 7. nädala eelinfo (2019-02-11 07:18:26)

Esmaspäev, 11. veebruar

Maaeluministeeriumi taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu ja põllumajanduspoliitika osakonna juhataja Kristel Maidre osalevad Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus arutatakse taimekaitsevahendite ja väetiste mõju ökosüsteemile.

Arutelu on ajendatud Eesti Mesinike Liidu, Eesti Meetootjate Ühenduse ja Ökoriik Eesti poolt möödunud aasta aprillis tehtud avalikust pöördumisest, kus juhiti tähelepanu pestitsiidide ja väetiste mõjule ning tehti ettepanek keelustada nende ainete kasutamine Eestis. Arutelu eesmärgiks on saada ülevaade olukorrast, astutud sammudest pestitsiidide ja väetiste negatiivse mõju vähendamiseks ning arutleda võimalike arenguvariantide üle.

Kolmapäev, 13. veebruar

Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Tartus Eesti Maaülikooli aulas (Kreutzwaldi 1a) toimuval üritusel "Maaelufoorum 2019".
Maaelufoorumit korraldavad koostöös Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Eestimaa Talupidajate Keskliit, MTÜ Eesti Noortalunikud, Eesti Agraarökonomistide Assotsiatsioon ja Eesti Maaülikool.

Neljapäev, 14. veebruar

Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 15. veebruar

Kell 12.00 esineb Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ettekandega Eesti Rukki Seltsi eestvedamisel toimuval krahv Friedrich Georg Magnus von Bergi nimelisel innovatsioonipreemia päeval Sangaste lossis.



Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.