Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused. Liiklusinfo 11.02.2019 (2019-02-12 09:23:55)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 159 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks raske tervisekahjustuse tekitamine, 29 varavastast kuritegu, sealhulgas 18 vargust (kolm eluruumidest, üks sõidukist). Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati 54 alkoholi- ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 329 väärtegu.

Piiril väljastati kümme sisenemiskeeldu, avastati kaks salakauba vedamise juhtumit ning piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumisi avastati üks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

Ööl vastu 8. veebruarit teatati, et 34-aastane alkoholijoobes mees lõi Mustamäel Mustamäe teel asuvas korteris oma elukaaslast, samuti alkoholijoobes 22-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

8. veebruaril teatati, et 42-aastane mees ründas Kesklinnas Söe tänaval asuvas majas oma endist abikaasat, 34-aastast naist. Konflikti juures viibisid ka kaks alaealist last.

8. veebruaril teatati, et 45-aastane mees ja 35-aastane naine lõid Põhja-Tallinnas Tuulemaa tänaval endale tuttavat 48-aastast meest ja tekitasid talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 45-aastase mehe ja 35-aastase naise kinni.

8. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Köie tänaval toimus konflikt elukaaslaste, 48-aastase mehe ja 48-aastase naise vahel.

Ööl vastu 9. veebruarit teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval asuvas meelelahutusasutuses toimus klientide vahel konflikt, mille käigus sai 35-aastane mees kehavigastusi.

Ööl vastu 9. veebruarit teatati, et 31-aastane naine lõi Kesklinnas Tatari tänaval asuvas meelelahutusasutuse juures 18-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi.

Ööl vastu 9. veebruarit teatati, et 26-aastane mees lõi Lasnamäel Punasel tänaval asuvas tanklas 19-aastast meest ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid 26-aastase mehe kinni.

Ööl vastu 9. veebruarit teatati, et 23-aastane mees lõi Kesklinnas Viru tänaval teist 23-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid löömises kahtlustava 23-aastase mehe kinni.

Ööl vastu 9. veebruarit teatati, et 36-aastane mees lõi Lasnamäel Alvari tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 31-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Konflikti ajal viibis korteris alaealine laps. Politseinikud pidasid 36-aastase mehe kinni.

9. veebruaril teatati, et 54-aastane mees lõi Lasnamäel K. Kärberi tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 53-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

9. veebruaril teatati, et 41-aastane mees lõi Lasnamäel Loitsu tänaval asuvas korteris 41-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

10. veebruaril teatati, et Pärnu maantee korteris lõi 25-aastane mees peretüli käigus 18-aastast naist.

10. veebruaril teatati, et Linnamäe tee korteris lõi 57-aastane mees peretüli käigus 19-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

10. veebruaril teatati, et Angerja tänava korteris lõi joobes 34-aastane mees peretüli käigus 39-aastast naist. Tüli ajal viibisid korteris kolm alaealist last.

10. veebruaril teatati, et Harju tänava söögikohas löödi 35-aastast meest.

10. veebruaril teatati, et Läänemere teel asuvas baaris tekkis konflikt kahe meesterahva vahel, 25-aastast meest. Politseinikud pidasid kahtlustatavana kinni 27-aastase mehe.

10. veebruaril teatati, et Peterburi tee baaris tungiti kallale 42-aastasele naisele. Kannatanu viidi tervisekontrolliks haiglasse.

10. veebruaril teatati, et Maleva tänava korteris lõi 40-aastane naine 44-aastast meest.

10. veebruaril teatati, et K. Kärberi tänaval tungiti kallale 55-aastasele naisele.

Raske tervisekahjustuse tekitamine
9. veebruaril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel löödi noaga 40-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi. Mees toimetati haiglasse ravile. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Avaliku korra raske rikkumine

10. veebruaril teatati, et Tatari tänaval tekkis konflikt sõidukijuhi ja jalakäija vahel, mille tulemusena ähvardas jalakäija noaga 60-aastast sõidukijuhti. Politseinikud pidasid kahtlustatavana kinni 29-aastase mehe.

Vargus
8. veebruaril teatati, et Kesklinnas Tartu maanteel varastati korterist 8000 eurot sularaha.

9. veebruaril teatati, et Kesklinnas Sadama tänaval asuvast majutusasutusest varastati väärisesemeid. Kahju on 1200 eurot.

10. veebruaril teatati, et Estonia puiesteel asuva kaupluse riietusruumist varastati sinna unustatud kuldkett. Kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
9. veebruaril teatati, et Maardu linnas Kassitatra teel toimus konflikt 49-aastase mehe, tema elukaaslase, 41-aastase naise ja kasutütre, 18-aastase naise vahel.

9. veebruaril teatati, et alkoholijoobes 41-aastane mees lõi Maardu linnas Ringi tänaval asuvas korteris oma abikaasat, 41-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Konflikti ajal viibis korteris alaealine laps. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Ähvardamine
8. veebruaril teatati, et väidetavalt tundmatu mees ähvardas Pärnamäe külas Soosepa põiktänaval 37-aastast naist.

Juhtumid piiril

10. veebruaril saabusid Kiievist Tallinna lennujaama kaks Ukraina kodanikku, kelle puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Meestele väljastati sisenemiskeeld ja nad viibivad lennujaama kinnisel Non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Asja omavoliline kasutamine

Ööl vastu 9. veebruari ärandas 19-aastane noormees Ahja alevikust Linte küla garaažist sõiduauto Seat Leoni, sõitis sellega lumevalli, misjärel lõhkus sõiduki esiklaasi ning võttis küljest numbrimärgid. Politsei pidas noore mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

10. veebruaril kella 18 paiku teatati politseile, et Tartus erakorralise meditsiini osakonnas lõi joobes 35-aastane klient turvatöötajat. Politsei pidas joobes mehe kinni ning toimetas ta arestikambrisse kainenema. Turvatöötajale anti esmaabi koha peal ning ta jätkas oma tööd.

9. veebruari hilisõhtul puhkes Tartus Vallikraavi tänava meelelahutusasutuses tüli kahe naise vahel. Kähmluses sai viga 19-aastane noor naine, kes pöördus esmaabiks traumapunkti. Politsei pidas joobes ning agressiivse 27-aastase naise kinni ning toimetas ta arestikambrisse.

9. veebruari õhtul kella 16 paiku lõi seni tuvastamata mees Tartus Lääne tänava korrusmaja trepikojas 25-aastast meest, kes sai viga ning pöördus traumapunkti. Politsei ümbrusest lööjat ei leidnud.

9. veebruaril kella 12.30 paiku sai politsei väljakutse Tartus Turu tänava parklasse, kus olid omavahel rüselema läinud kaks meest. Meeste vahelises kähmluses sai viga 60-aastane mees, kellele meedikud kohapeal esmaabi andsid.

Ööl vastu 9. veebruari puhkes Tartus Rüütli tänava meelelahutusasutuses kolme mehe vahel kähmlus, milles said viga 28-ja 24-aastane mees. Meedikud andsid kannatanutele esmaabi kohapeal. Juhtunu üksikasju ja lööjat selgitab politsei kriminaaluurimises.

8. veebruaril kella 16 paiku sai politsei väljakutse Tartus Turu tänava kaubanduskeskuse juurde, kus joobes 20-aastane mees oli löönud 60-aastast võõrast meest. Kannatanu pöördus esmaabiks traumapunkti. Joobes mehe pidasid politseinikud aga kinni ning viisid ta esmalt arestikambrisse kainenema.

Vargused

9. veebruaril teatati, et möödunud ööl varastati Tartus Teguri tänava autotöökoja juures seisnud sõiduautost Jeep originaalmakk ning lõhuti sõiduki küljeklaas. Kahju on 800 eurot.

Ööl vastu 8. veebruari murti Kastre vallas Päkste külas sisse talumajja ja selle kõrvalhoonetesse, kust esialgse info kohaselt varastati elektrilisi tööriistu, soojapuhuri, alkohoolseid jooke ning toidukraami. Kahju on umbes 6000 eurot.

Politseile laekus teade, et 1. veebruaril varastati Tartus Nõlvaku tänava kaupluses külastaja käekotist Resound kuuldeaparaat, glükomeeter ja prillid. Kahju on 600 eurot.

11. veebruaril teatati politseile, et Tartus Riia tänava kaupluse eest varastati korvi ning pakiraamiga lillakat värvi jalgratas Author Grand. Kahju on 500 eurot.

Valgamaa

Kehalised väärkohtlemised

Ööl vastu 10. veebruari sai politsei väljakutse Valgas Jakobi tänava korterisse, kus oli joobes elukaaslaste vahel puhkenud tüli. Riidu oli püüdnud seal samas korteris lahutada külas olnud 38-aastane mees, kes aga ise hoopis viga sai. Meedikud andsid talle koha peal esmaabi ning purjus 30-aastase korteri peremehe viisid politseinikud esiti arestikambrisse kainenema.

9. veebruari hommikul lõi joobes 40-aastane mees Otepää vallas Puka aleviku korteris tuttavat 39-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Juhtumid piiril

9. veebruaril kell 10 ajal avastasid Mustvee kordoni piirivalvurid Lämmijärve järvel ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületuse suunaga Venemaa Föderatsioonist Eesti Vabariiki ja tagasi. Juhtumist teavitati Venemaa Föderatsiooni piirivalvet, kes pidas motokoeraga sõitnud kaks isikut kinni.

9. veebruaril tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine kolmel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed. Isikutele väljastati sisenemiskeeld ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

9. veebruari hommikul kella 9.40 ajal kontrollis Mustvee kordoni saanipatrull Peipsi järvel liikunud maastikusõidukit ning avastas, et selle juht ei olnud enda piiriveekogule väljumist nõuetekohaselt registreerinud. ATV juht kutsuti kordonisse, kus talle määrati rikkumiste ees 40-eurone rahatrahv.

10. veebruaril tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine neljal Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed. Isikutele väljastati sisenemiskeeld ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

8. veebruaril teatati, et Rakveres Vahtra puiesteel asuvas elamus lõi 62-aastast naist tema abikaasa. Politsei pidas 63-aastase mehe kinni.

10. veebruaril teatati, et Väike-Maarja vallas lõi 35-aastast naist tema elukaaslane. Politsei pidas 36-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

8. veebruaril teatati, et Jõhvi linnas Rakvere tänaval asuva meelelahutusasutuse juure löödi 33-aastast naist.

8. veebruaril teatati, et Narvas Mõisa tänaval asuva meelelahutusasutuse juures löödi 47-aastast meest.

8. veebruaril teatati, et Narvas Sepa tänaval lõi 23-aastane mees korduvalt 38-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatava kinni.

8. veebruaril osutas kiirabi Narvas Tallinna maanteel abi 64-aastasele mehele, kui ta 59-aastasele kiirabi töötajale kallale tungis. Naine sai viga. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

9. veebruaril teatati, et Narvas V. Gerassimovi tänaval tungisid 37-aastasele taksojuhile kallale kaks klienti, kes kahjustasid ka sõidukit ning jätsid arve maksmata.

10. veebruaril teatati, et Narvas Rahu tänaval asuvas korteris tungis 18-aastasele neiule kallale tema elukaaslane. Politseinikud pidasid 30-aastase kahtlustatava kinni.

10. veebruaril teatati, et Narvas Uusküla tänaval lõi 20-aastast meest 40-aastane mees.

Ähvardamine

8. veebruaril teatati, et Sillamäel Roheline tänaval ähvardas 34-aastast naist tema endine abikaasa, 51-aastane mees.

Vargus

8. veebruaril teatati, et Narva-Jõesuu linnas Mustanina külas pargitud traktorist varastati erinevaid tööriistu. Kahju on 400 eurot.

Süütamine

10. veebruaril teatati tulekahjust Kohtla-Järvel Keskalleel asuvas korteris. Esialgsetel andmetel süütas 56-aastane alkoholijoobes mees toaukse. Täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

Juhtumid piiril

8. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1989. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kellel on Eesti elamisluba. Tollikontrollis leiti naisel kaasas olnud 1,6 grammi tundmatut ainet, mille kiirtest tuvastas kokaiinina. Aine saadeti ekspertiisi ning Maksu- ja Tolliamet alustas menetlust.

9. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1987. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes juhtis Venemaal registreeritud sõiduautot Audi. Tollikontrollis avastati autos peidikutest kokku ligi 38 000 Valgevene Vabariigi maksumärkidega sigaretti. Deklareerimata kaup peeti kinni. Naise viisa tunnistati kehtetuks, väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

10. veebruaril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1995. aastal ja 1987. aastal sündinud India Vabariigi kodanikud, kellel puudusid kehtivad viisad või elamisload riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning isikud saadeti tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised
10. veebruaril sai politsei teate, et Põhja-Pärnumaa vallas ründas alkoholi tarvitanud 48-aastane mees oma elukaaslast ja põhjustas sellega talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

10. veebruaril teatati politseile, et Pärnus ründas 60-aastane mees tuttavat 36-aastast meest ja põhjustas sellega talle füüsilist valu ja kehavigastusi.

10. veebruaril laekus politseile teade, et Pärnus lõi 19-aastane naine ühise alkoholitarvitamise käigus oma elukaaslast. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

9. veebruaril sai politsei teate, et Põhja-Pärnumaa vallas ründas 44-aastane mees oma endist elukaaslast ja põhjustas sellega viimasele füüsilist valu.

9. veebruaril teatati politseile, et Pärnus kasutas 38-aastane mees füüsilist vägivalda oma elukaaslase suhtes ja põhjustas sellega füüsilist valu.

8. veebruaril sai politsei teate, et Kilingi-Nõmmel ründas 33-aastane mees oma 35-aastast elukaaslast ning tekitas sellega viimasele tervisekahjustuse.

Vargus
8. veebruaril teatati politseile, et Tori vallas Nurme külas varastati parklas seisva veoki haagisest kosmeetikat ja sanitaartehnikat. Kahju on täpsustamisel.

Saaremaa

Asja omavoliline kasutamine
10. veebruaril teatati politseile, et Saaremaa vallast ärandati sõiduauto Citroen. Politsei leidis sõiduki vähem kui kahe tunni pärast ning selles viibis ka sõiduki ärandanud 34-aastane mees, kes peeti kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade

_______________________________________________

Liiklusinfo 11.02.2019

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 31 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

11.02.2019 kella 11.15 ajal toimus liiklusõnnetus Ida Virumaal Jõhvi vallas Tallinn-Narva maantee 167. kilomeetril, kus 25-aastane naine juhtis sõiduautot Audi A4 ja ei andnud teed peateel liikunud sõiduautole Lexus RX450H, mida juhtis 41-aastane mees ning toimus kokkupõrge. Kiirabi toimetas Ida-Viru Keskhaiglasse kontrolli Audi juhi ja Lexuse kaasreisijad, 31- ja 33-aastased naised.

11.02.2019 kella 15.52 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Lääne-Harju vallas Keila-Ohtu tee 2. kilomeetril (Linnamäe tee 14 juures), kus esialgsetel andmetel veoautot MAZ juhtinud 61-aastane mees sooritas parempööret ja sõitis teelt välja kraavi ning sõiduk paiskus külili. Autojuht toimetati sündmuskohalt Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

12.02.2019 kella 01.04 ajal toimus liiklusõnnetus Tartu maakonnas Kambja vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 198,5. kilomeetril, kus 31-aastane mees kaotas lumelopasel teel paremkurvis kontrolli enda juhitud autorongi üle DAF ja sõitis teelt välja kraavi ning veok paiskus katusele. Sõiduki juht hukkus sündmuskohal.

Teeolud Eestis on lumised ning politsei palub juhtidel varuda sihtpunkti jõudmiseks aega, vältida võimalusel möödasõite ning kindlasti hoida pikivahet. Pikivahe annab juhile võimaluse ootamatu situatsiooni korral õigeaegselt reageerida.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.