Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused. Liiklusinfo 12.02.2019 (2019-02-13 06:56:55)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 93 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 46 varavastast kuritegu, sealhulgas 34 vargust (kaks eluruumidest, üks sõidukist). Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati 31 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 246 väärtegu.

Piiril väljastati kuus sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

11. veebruaril teatati, et 50-aastane mees lõi Lasnamäel K. Kärberi tänaval asuvas korteris oma abikaasat, 33-aastast naist ja tekitas talle valu. Konflikti käigus viibis korteris alaealine laps. Politseinikud pidasid mehe kinni.

11. jaanuaril teatati, et Haaberstis Paldiski maanteel rünnati 53-aastast naist ja tekitati talle valu.

11. jaanuaril teatati, et alkoholijoobes 37-aastane naine lõi kahvliga oma endist elukaaslast, 35-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid naise kinni.

11. jaanuaril teatati, et 51-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Erika tänaval oma trepikojanaabrit, 41-aastast meest ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid 51-aastase mehe kinni.

Juhtum piiril

11. veebruaril saabus Moskvast Tallinna lennujaama Egiptuse Araabia Vabariigi kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta viibib lennujaama kinnisel Non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

11. veebruaril saabusid Kiievist Tallinna lennujaama viis Ukraina kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Neljale mehele ja ühele naisele väljastati sisenemiskeeld ja nad viibivad lennujaama kinnisel Non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

11. veebruaril teatati, et Kastre vallas Tammevaldma külas asuva ettevõtte territooriumil seisnud Scania veoki järelhaagiselt on varastatud üheksa alusetäit kalastustarbeid. Vargusega tekitatud kahju on veel selgitamisel.

Valeraha teade

6. veebruaril avastati Tartus Ülikooli tänava pangakontoris võltsimistunnustega 50-eurone rahatäht, mis saadeti ekspertiisi.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. veebruaril teatati, et Kunda linnas Kasemäe tänaval asuvas haridusasutuses lõi 15-aastast noormeest tema eakaaslane. Politsei pidas kahtlustatava kinni.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

11. veebruaril teatati, et Jõhvis Kaare tänaval asuvas korteris tungis 30-aastasele naisele kallale tema vend. Politsei pidas 33-aastase mehe kinni.

11. veebruaril teatati, et Narvas 26. Juuli tänaval asuvas korteris tungis 27-aastasele naisele kallale tema 34-aastane elukaaslane.

Ähvardamine

9. veebruaril ähvardati Narvas Kreenholmi tänaval asuvas korteris 62-aastast meest relvaga. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 55-aastase mehe.

Vargus

11. veebruaril teatati, et Jõhvis Koidu tänaval asuvast korterist varastati kaks kuldsõrmust ja kullast käevõru. Kahju on 500 eurot.

Juhtum piiril

11. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1974. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes juhtis sõiduautot BMW. Mees esitas kontrolliks osaliselt võltsitud liikluskindlustuspoliisi. Mehele määrati rahaline karsitus ning ta suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeval Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade

____________________________________________

Liiklusinfo 12.02.2019

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 9 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Inimvigastustega liiklusõnnetuste kohta teateid ei laekunud.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Teeolud Eestis on lumised ning politsei palub juhtidel varuda sihtpunkti jõudmiseks aega, vältida võimalusel möödasõite ning kindlasti hoida pikivahet. Pikivahe annab juhile võimaluse ootamatu situatsiooni korral õigeaegselt reageerida.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.