Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Saksamaa kaubamajas löövad laineid Eesti maiustused ja vinnutatud ulukiliha (2019-02-13 07:11:21)


Eesti toit KaDeWe kaubamajas

11. - 23. veebruarini toimuvad Berliinis KaDeWe kaubamajas Eesti toidu nädalad, kus tutvustatakse meie toitu ja toidutootjaid.

"Mul on hea meel, et pikad läbirääkimised Euroopa ühe suurima kaubamajaga KaDeWe on päädinud Eesti toidu väljapanekuga selles uhkes kaubamajas. Mind rõõmustab, et Maaeluministeerium koostöös EAS-i ja Eesti suursaatkonnaga Berliinis on taas saanud Eesti toidu ekspordile kaasa aidata ning Eesti toit on hinnas ka mujal maailmas," sõnas maaeluminister Tarmo Tamm.

"Esimese päeva põhjal saab öelda, et meie magusatooted on Saksa kliendi jaoks väga atraktiivsed, samuti pakub huvi vinnutatud ulukiliha. Suure tähelepanu osaliseks on esimesel päeval saanud ka Eesti joogid," sõnas Maaeluministeeriumi ekspordi ja turuarenduse büroo nõunik Mariann Roos.

Peeter Keek, Põhjala Brewing AS juhatuse liige, märkis, et Saksamaale ei ole lihtne õlut müüa: "Sealsel turul edu saavutamine on tunnustuseks igale pruulijale. Oma õlu KaDeWes tutvustamine on ühele Eesti tootjale kindlasti väga hea võimalus ja meie eesmärk on pärast testperioodi saada kaubamaja püsivalikusse, mis kindlasti tõstaks meie tuntust ja müüki Saksamaal."

Eesti on KaDeWe nädalatel väljas järgmiste ettevõtte toodetega: Aablu OÜ Kolk Brewery, Amoor OÜ, Artisan Honey OÜ, Balsnack International Holding AS, Chocolala OÜ, City Cider OÜ, Freezedry OÜ, Jaanihanso OÜ, Linnamäe Lihatööstus AS, Liviko AS, Moe OÜ, Mooncat Consulting OÜ/Ecomari, Pure Concepts OÜ/Nordic Honey), Peenjoogivabrik Nudist OÜ, Põhjala Brewing AS, Rõngu Mahl AS, Saaremaa Piimatööstus AS, SirLoin OÜ, Valio Eesti AS.

Lisaks Eesti toidule kaastakse Eesti nädalatele KaDeWes ka Eesti disaini. Oma toodetega on väljas NÜÜD Ceramics, MINUMO ja UUP Disain. Eesti väljapanekuala on disaininud sisearhitekt Kadri Tamme koostöös Alari Orava ja agentuuriga AKU. Eesti väljapanek asub ca 40m2 suurusel pinnal ning kestab kaks nädalat.

Fotogalerii (Ruudu Ulas)

Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.