Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2019-02-15 08:11:32)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 60 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 19 varavastast kuritegu, sealhulgas 12 vargust. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati kaks alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 245 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

12. veebruaril teatati, et kaks 18-aastast mees ründasid Mustamäel Sõpruse puiesteel 17-aastast meest ja tekitasid talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid ründamises kahtlustavad 18-aastased mehed kinni.

Ähvardamine
12. veebruaril teatati, et 47-aastane mees ähvardas Mustamäel Kadaka teel 41-aastast meest. Politseinikud pidasid 47-aastase mehe kinni.

Vargus
12. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Tehnika tänaval on ehitussoojakust varastatud tööriistu. Kahju on umbes 1000 eurot.

Omavoliline sissetung
12. veebruaril teatati, et 40-aastane mees murdis sisse Pirital Merivälja teel asuvasse majja. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
12. veebruaril teatati, et alkoholijoobes 29-aastane mees lõi Maardu linnas Veeru tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 29-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Konflikti ajal viibisid korteris kaks alaealist last.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargused

Politseile teatati, et 8. veebruaril varastati Mustvee vallas Maetsma külas asuva ettevõtte ruumidest kaks akutrelli, kuus akut ja kaks akulaadijat. Kahju on 1100 eurot.

11. veebruaril avastati, et Mustvee vallas Maetsma küla tootmishoone katuselt on varastatud lintidega lumefrees. Kahju on 1500 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 14. veebruari sai politsei väljakutse Tartus Võru tänava korterisse, kus 45-aastane mees olla tüli käigus löönud 52-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas jaoskonda. Joobes naine viga ei saanud ning meedikute abi ei vajanud.

Vargus

Ööl vastu 13. veebruari varastati Tartus Puiestee tänava kohvikustšeif. Kahju on 1000 eurot.

Valgamaa

Vargus ja arvutikelmus

13. veebruaril pöördus Valgas politsei poole kodanik, kes oli avastanud, et linnas käies oli tal käekotist kadunud rahakott, milles olid dokumendid ja pangakaart. Rahakoti vahel olid ka pangakaardi PIN-koodid, mida kasutades võeti kontolt välja 150 eurot sularaha. Rahakoti vargusega tekitatud kahju selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

13. veebruaril teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Jaaniku tänaval asuvas korteris löödi 62-aastast meest.

13. veebruaril teatati, et Lüganuse vallas Püssi linnas asuvas korteris lõi 29-aastane mees oma 32-aastast venda.

13. veebruaril teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval lõi 50-aastane naine tooliga oma 80-aastast isa. Politseinikud pidasid naise kinni.

Arvutikelmused

13. veebruaril teatati, et Narvas Mõisa tänaval pangaautomaati unustatud pangakaarti kasutati korduvalt kaupade eest tasumiseks. Kahju on 506 eurot.

11. veebruaril varastati Narva linnas Rahu põigul asuvast korterist rahakott, milles oli 319 eurot sularaha ja pangakaart. Samal õhtul võeti pangakaardilt 630 eurot sularaha.

Juhtumid piiril

13. veebruaril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1990. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik ja 1971. aastal sündinud Ukraina kodanik, kellel puudusid piisavad rahalised vahendid ja asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Isikud andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning nad saadeti tagasi Venemaale.

13. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1970. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning mees saadeti tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
13. veebruaril sai politsei teate, et Pärnu linnas ründas 33-aastane joobes naine ametikohustusi täitnud patrullpolitseinikku ja põhjustas sellega füüsilist valu. Naine toimetati esialgu kainenema.


Raplamaa


Kehaline väärkohtlemine
13. veebruaril teatati politseile, et Raplas lõi 59-aastane mees oma 53-aastast abikaasat ja põhjustas sellega viimasele füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.