Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeerium suurendab toetuse määrasid koolituste ja infopäevade korraldamiseks (2019-02-21 09:01:00)

Maaeluminister Tarmo Tamm allkirjastas teadmussiirde ja teavituse
toetuse määruse muudatuse, millega täpsustatakse tegevuste kestust ning suurendatakse kehtivaid toetuse määrasid koolitustele, konverentsidele ja infopäevadele.
"Teadmised on suur rikkus ja nendesse tuleb panustada. Toetuse maksmine ergutab olulisel määral teadmiste edasiandmist teadlastelt tootjatele," ütles maaeluminister Tarmo Tamm. "Muu hulgas annab toetus tootjatele suurepärase võimaluse üksteisega kogemusi jagada ning õppida teiste tootjate headest ja halbadest kogemustest."

Määruse peamise muudatusena korrigeeritakse koolituste, infopäevade ja konverentside korraldamise toetuse määri, et need vastaks paremini turuolukorrale. Toetatavate tegevuste minimaalset kestust lühendatakse neljalt akadeemiliselt tunnilt kolmele akadeemilisele tunnile. Lisaks täiendatakse määrust seoses veebikeskkonnas toimuvate tegevustega.

Tänavu saab teadmussiirde ja teavituse toetust nii üleriigiliste kui ka maakondlike tegevuste läbiviimiseks taotleda varem kui mullu. Toetust saab taotleda Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti (PRIA) vahendusel 4. aprillist kuni 10. aprillini 2019. aastal. Toetust võib taotleda sellise tegevuse hüvitamiseks, millega ei ole alustatud varem kui taotluse esitamisele järgneval päeval.

Meetme üldisem eesmärk on põllumajandus-, toidu- ja metsandussektori ettevõtjate ning nende töötajate valdkondlike teadmiste suurendamine. Uute teadmiste leviku soodustamisega aidatakse kaasa biomajanduse arengule ja kohanemisele uute väljakutsetega ressursside säästlikuks kasutamiseks. Üleriigiliseks tegevuseks loetakse vähemalt kahe maakonna lõppkasusaajatele suunatud või kogu Eesti maaelu edendamiseks suunatud tegevus. Maakondlikuks tegevuseks loetakse ühe maakonna lõppkasusaajatele suunatud tegevus.

Täpsemat teavet toetuse kohta saab Riigi Teatajastja PRIA meetme lehelt.



Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.