Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused. Liiklusinfo 26.02.2019 (2019-02-27 07:30:50)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 90 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 36 varavastast kuritegu, sealhulgas 26 vargust. Registreeriti üks inimvigastusega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimest. Tabati 21 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 569.

Piiril registreeriti 7 sisenemiskeeldu ning riigist saadeti välja kaks inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

25. veebruaril sai politsei teate, et Lasnamäel löödi korteris 38-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 33-aastase mehe.

25. veebruaril sai politsei teate, et Lasnamäel löödi 25-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 25-aastase naise.

25. veebruaril sai politsei teate, et Lasnamäel löödi korteris 26-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 32-aastase mehe.

25. veebruaril sai politsei teate, et Kristiines löödi korteris 36-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 35-aastase mehe.

Vargus

25. veebruaril sai politsei teate, et Kesklinnas varastati korterist kaks sülearvuti ja muud tehnikat. Kahju on kokku ligi 5900 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Ähvardamine

25. veebruaril sai politsei väljakutse Elvas Urva tänavale, kus joobes 64-aastane mees ähvardas oma abikaasat vägivallaga. Politsei pidas mehe kinni ning toimetas ta esmalt arestimajja kainenema. Vahejuhtumis keegi viga ei saanud.

Vargused

25. veebruaril teatati politseile, et Tartu vallas Tabivere alevikus varastati ettevõtte territooriumil seisnud Scania veoki kütusepaagist ligemale 300 liitrit diiselkütust. Kahju on selgitamisel.

25. veebruaril teatati, et Tartus Võru tänava korterist varastati rahakott ja mobiiltelefon. Kahju ning täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ööl vastu 23. veebruari varastati Tartus Vallikraavi tänava meelelahutusasutusest iPhone mobiiltelefon. Kahju on 1200 eurot.

25. veebruaril teatati, et Tartus Ülikooli tänava toitlustusasutusest varastati 1270 eurot sularaha. Juhtunu täpsemad üksikasjad on selgitamisel.

Viljandimaa

Süütamine

25. septembri hilisõhtul sai häirekeskus teate tulekahjust Viljandi vallas Vanamõisa külas, kus põles väike aiamaja. Päästjad kustutasid tulekahju ning meedikud vaatasid majas viibinud 57-aastase mehe üle. Majas viibinud mees viga ei saanud. Juhtunu uurimiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.

Juhtum piiril

25. veebruari hilisõhtul ajal peeti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel kinni 49-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 37 päeva seadusliku aluseta, neist 3 päeva Eesti Vabariigis. Mehele kohaldati üheks aastaks sissesõidukeeld ja lubati riigist lahkuda.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kelmus

25. veebruaril teatas 24-aastane mees, et kandis üle 210 eurot mobiiltelefoni iPhone ostuks, mille müügikuulutus oli avaldatud sotsiaalmeediavõrgustikus Facebook. Ostja kaupa kätte ei saanud ning talle ei tagastatud ka raha.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

25. veebruaril teatati, et Jõhvis Allika tänaval asuvas majas tungis 47-aastasele naisele kallale tema endine abikaasa.

25. veebruaril teatati, et Sillamäel Viru puiesteel asuvas korteris tungis 74-aastasele naisele kallale tema 48-aastane poeg.

Ähvardamised

25. veebruaril teatas 31-aastane mees, et teda ähvardati telefoni teel vägivallaga.

25. veebruaril sai politsei väljakutse Kohtla-Järvel Järveküla teel asuvasse korterisse, kus tekkis konflikt 47-aastase naise ja tema 17-aastase poja vahel. Politseinikud selgitasid välja, et poeg oli ema varasemalt sõnumi teel ähvardanud. Noormees peeti kahtlustatavana kinni.

Juhtumid piiril

25. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1980. aastal sündinud Eesti elamisloaga Vene Föderatsiooni kodanik, kes üritas piiripunkti läbida dokumenti näitamata, käitus agressiivselt ega allunud piirivalvuritekorraldustele. Mehel olid välised narkojoobe tunnused ning kiirtest tuvastas narkootilise aine tarvitamise. Mehe suhtes alustati menetlust seoses piirirežiimi rikkumise ja narkootilise või psühhotroopse aine ebaseadusliku käitlemisega väikeses koguses.

25. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1979. aastal sündinud Ukraina kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid piisavad rahalised vahendid ja asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning mees saadeti tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Asja rikkumine ja hävitamine
25. veebruaril avastati, et Pärnus on kolmel järelhaagisel lõhutud kokku seitse rehvi. Kahju on umbes 4200 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade

____________________________________________________

Liiklusinfo 26.02.2019

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 4 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

26.02.2019 kella 07.50 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Rakvere vallas Vanamõisa - Veltsi - Päide tee 7. kilomeetril, kus sõiduautot Opel Combo juhtinud 40-aastane mees kaotas sõiduki üle kontrolli ja sõitis vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Audi A4, mida juhtis 29-aastane naine. Audi juht toimetati Rakvere Haiglasse kontrolli.

26.02.2019 kell 14.45 toimus liiklusõnnetus Valgamaal Rebasemõisa külas Puurina - Lüllemäe - Litsmetsa tee 19. kilomeetril, kus joobetunnustega 32-aastane naine sõitis sõiduautoga Volkswagen Golf lauges kurvis paremale teelt välja, küljega vastu puud. Juht toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

26.02.2019 kell 20.21 toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Põltsamaa vallas Põltsamaa - Pajusi - Luige tee ja Tallinn - Tartu - Võru -Luhamaa maantee ristmikul, kus sõiduautot Opel Meriva juhtinud 72-aastane mees ei andnud teed peateel liikunud sõiduautole Škoda Fabia, mida juhtis 24-aastane naine. Mõlema sõiduki juhid toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Teeolud on muutlikud ning asfaltkate võib vahelduda lumevaiba või jääga. Politsei palub, et juhid võtaksid aega, väldiksid võimalusel möödasõite ning austaksid pikivahet.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.