Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 10. nädala eelinfo (2019-03-04 07:54:17)

Teisipäev, 5. märts

· Keskkonnaministeeriumi asekantsler Kristi Klaas osaleb Brüsselis EL keskkonnanõukogu istungil, kus on arutuse all kasvuhoonegaaside vähendamise pikaajaline strateegiline visioon "Puhas planeet kõigi jaoks". Kavas on arutada ka joogivee kättesaadavuse küsimusi ning kuidas tagada suurem keskkonnavaldkonnaga arvestamine rahastamisotsuste tegemisel.


· Kell 9:15-12:15 esitletakse Keskkonnaministeeriumis õhusaasteainete vähendamise programmi. Kava toob välja, millistes sektorites tuleb järgnevatel aastatel olukorra parandamiseks jõulisemalt tegutseda.


Kolmapäev, 6. märts

· Kasepääl on Peipsi kalapüügikorralduse alane kohtumine kaluritega. Tegemist on järjega kalurite individuaalkvootidele ülemineku ettepanekule.
Töögrupis osalevad maaeluministeeriumi ja keskkonnaministeeriumi spetsialistid,
kalurid ja teadlased. Individuaalkvootide teema kõrval on plaanis arutada ka muid kalapüügikorralduse probleeme ja eeskätt liialt suurt püügikoormust.


· Koguneb metsanduse arengukava aastateks 2021-2030 koostamise juhtkogu, kes tutvub arengukava koostamise seniste materjalidega ja otsustab, kuidas protsessiga edasi minnakse.


· 6.-7. märtsini on Helsingis Läänemere merekeskkonna kaitse komisjoni aastakoosolek. Algatatakse Läänemere tegevuskava uuendamine ja võetakse vastu uued soovitused Läänemere merekeskkonna kaitse tõhustamiseks.


Neljapäev, 7. märts

· Kell 14 on RMK kõrgendatud avaliku huviga ala kaasamiskoosolek Sooru külas Valgamaal, kogunemisega Sooru külas Metsaääre tn 1 piirneval teel.


· Kell 18 toimub Eesti Loodusmuuseumis venekeelne öökulli akadeemia. Seekordse loodusõhtu teemaks on "Isahool looduses" ning seda tutvustab loodusmuuseumi bioloog Jekaterina Pesotski. Juttu tuleb näiteks sellest, kes on loomariigi kõige hoolsamad isad, kas järeltulijaid on võimalik saada ka ilma isadeta ning kas on olemas ka silmapaistvalt hoolsaid isaputukad.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.