Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 13. nädala eelinfo (2019-03-25 08:01:09)

Esmaspäev, 25. märts

· Esmaspäeval, 25. märtsil toimub Soomes Turus 12. Balti regiooni foorum, kus räägitakse ka ringmajandusest ja sellega seotud ühistest võimalustest. Temaatilises paneelis võtab sõna ka Keskkonnaministeeriumi kantsler Meelis Münt.

· Esmaspäeval, 25. märtsil avalikustatakse KIKi ressursisäästu konkursi Negavatt 15 parimat ideed, kes pääsevad võistluse II etappi. Parimate nimed avalikustatakse Negavati kodulehel.

· Esmaspäeval, 25. märtsil algusega kell 16.00 toimub RMK kõrgendatud avaliku huviga ala kaasamiskoosolek Valga linna ja Raavitsa küla alade kohta Valgamaal kogunemisega Raavitsa külas Metsamaja metsavahi teel.

Kolmapäev, 27. märts

· Kolmapäeval, 27. märtsil algusega kell 10.00 toimub RMK kõrgendatud avaliku huviga ala kaasamiskoosolek Prillimäel Raplamaal kogunemisega Kohila vallamajas.

· Kolmapäeval, 27. märtsil algusega kell 16.00 toimub RMK kõrgendatud avaliku huviga ala kaasamiskoosolek Kudjape ja Praakli küla alade kohta Saaremaal kogunemisega Kudjape-Vaivere teel Kudjape jäätmejaama juures.

· Kolmapäeval osaleb Keskkonnaministeeriumi asekantsler Marku Lamp Maaeluministeeriumis toimuval kohtumisel Baden-Württembergi liidumaa maaelu ja tarbijakaitse ministriPeter Hauk'iga. Nende ministeeriumi hallata on ka metsad ja sellega seonduv. Ühekoos arutatakse metsa ja sellega seonduvate e-lahenduste üle.

Neljapäev, 28. märts

· Neljapäeval, 28. märtsil algusega kell 18.00 toimub Lahemaa rahvuspargi külastuskeskuses Palmses loodusõhtu Tartu Ülikooli botaanika vanemteaduri ja looduskaitsepraktiku Aveliina Helmiga. Lektor Aveliina Helm räägib lähemalt, mis on igaühe looduskaitse, millised ülemaailmsed ja kohalikud muutused looduses vajavad meie kõigi tähelepanu ning kuidas meist igaüks saab kaasa aidata elurikaste linnade ja maastike hoidmisele ja loomisele. Loodusõhtu on külastajatele tasuta.

Nädalavahetus

· Laupäeval ja pühapäeval, 30.-31. märtsil kogunevad metsanduse järgmise kümnendi arengukava (MAK2030) koostamise tarbeks esmakordselt metsakogu liikmed. Metsakogusse valiti kõigi eraisikutest soovijate vahel loosiga 50 inimest, kes hakkavad kokku kahel nädalavahetusel arutama metsanduses lahendamist vajavaid probleeme ning töötavad neile välja võimalikud lahendused. Metsakogu ettepanekud esitatakse ekspertidest ja teadlastest koosnevale juhtkogule, kes arvestab nendega uue arengukava koostamisel. MAK2030 koostamise, metsakogu ja selle liikmete kohta saab täpsemalt lugeda Keskkonnaministeeriumi kodulehelt siit: www.envir.ee/et/eesmargid-tegevused/metsandus/metsanduse-arengukava-aastateks-2021-2030



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.