Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused. Liiklusinfo (2019-03-29 07:35:59)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 27. märtsil 71 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 39 teadet varavastastest kuritegudest, sh üks röövimistest ja 24 vargustest. Registreeriti üks liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati viis alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 283.

Piirilt väljastati kolm sisenemiskeeldu.

Põhja prefektuur

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

27. märtsil teatati, et tundmatu inimene lõi mitu päeva varem 34-aastast naist ning tekitas talle vigastusi.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

27. märtsil teatati, et Vasalemmas alevikus toimus konflikt kahe naabri vahel, mille tagajärjel sai 31-aastane mees vigastada.

27. märtsil teatati, et Haabneemes Metsalille tänaval asuvas korteris lõi 42-aastane mees elukaaslast ning tekitas 31-aastasele naisele vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Juhtum piiril

27. märtsil teatati, et Moskvast saabus Tallinna lennujaama Venemaa kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi täitvad dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning tema viisa tunnistati kehtetuks.

Ida prefektuur

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudets ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Röövimine

26. märtsil teatati, et Jõhvis Narva maanteel tungiti kallale 50-aastasele mehele ning rööviti mobiiltelefon Samsung ja pangakaart, mille arvelt võeti 50 eurot. Kahju kokku on 588 eurot.

Väljapressimine

27. märtsil teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval pressis võõras inimene 15-aastaselt poisilt välja mobiiltelefoni ZTE ja 20 eurot sularaha.

Kehalised väärkohtlemised

25. märtsil teatati, et Narvas P. Kerese tänaval asuva korterelamu trepikojas lõi 38-aastast meest tema naaber.

27. märtsil teatati, et Narvas A. Daumani tänaval asuvas korteris lõi 35-aastast naist korduvalt tema elukaaslane. Politsei pidas 37-aastase mehe kinni.

Vargus

18. märtsi varastati Narvas Pähklimäe tänaval asuvas meelelahutusasutuses mobiiltelefon iPhone 7. Kahju on 489 eurot.

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi käitlemine

27. märtsil avastati Narvas Fama keskuses asuvas pangas 10-eurone valekupüür.

Juhtum piiril

27. märtsil saabusid Narva raudteepiiripunkti Eestisse sisenevale suunale 1993. aastal ja 2016. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud.

Lõuna prefektuur

Tartumaa

Vargus

Politseile teatati, et eelmise nädala vältel on Kambja vallas Sulu külas sisse murtud majja ning varastatud kaks võsatrimmerit, mootorsaag ja ATV Yamaha numbrimärgiga 43GE. Kahju on umbes 14 200 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

27. märtsi päeval sai politsei väljakutse Viljandi valda töökoja juurde, kus 37-aastane mees lõi 21-aastast talle tuttavat meest ning rebis teda riietest nii, et need läksid katki. Arstiabi kannatanu ei vajanud, üksikasjad on selgitamisel.

Lääne prefektuur

Hiiumaa

Vargus

27. märtsil alustati kriminaalmenetlus selles, et ajavahemikul 1.-22. märtsini varastati Kärdlas asuvast garaažist akutikksaag, ketaslõikur ja muid tööriistu. Vargusega tekitati varalist kahju 717 eurot.

Järvamaa

Vargus
27. märtsil sai politsei teate, et Paides Tarbija külas varastati ettevõttele kuuluvat vanametalli: profiilterast, metalltorusid, lehtmetalli ja muid metallist esemeid. Vargusega tekitati varalist kahju 500 eurot.

Raplamaa

Vargus
27. märtsil sai politsei teate, et Märjamaa vallas tungiti aknalaasi eemaldamise teel sisse talu hoonesse ja varastati sealt mootorsaag ja ketaslõikur. Vargusega tekitatud kahju on 209 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Liiklusinfo 28.03.2019

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 6 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

28.03.2019 kell 15.07 toimus liiklusõnnetus Tallinnas A. Weisenbergi tn 4 juures, kus 66-aastane mees sõitis sõiduautoga Audi Q7 tagant otsa sõiduautole Toyota Corolla, mida juhtis 49-aastane mees. Sündmuskohalt toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse Toyotas viibinud 49-aastane naine.

28.03.2019 kella 20.30 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne maakonnas Lääne-Nigula vallas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 44. kilomeetril, kus 53-aastane naine juhtis sõiduautot Ford ja sõiduk põrkas kokku põdraga. Kiirabi toimetas autojuhi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Põder hukkus.

29.03.2019 kella 01.05 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Tartu vallas Möllatsi külas Kõrveküla-Vesneri tee 3. kilomeetril, kus 35-aastane mees juhtis sõiduautot Toyota Avensis ja sõitis teelt välja vastu puud. Kiirabi toimetas juhi Tartus Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Ärandatud sõidukid

nr

Politseiasutus

sõiduki mark

sõiduki värv

reg-nr

väljalaske aasta

1

Lõuna prefektuur

Ford Galaxy

Hõbedane

122AYS

2001

Kevade saabudes tõusevad maanteedel keskmised kiirused ning politseinikud keskenduvad nüüd rohkem kiiruseületajate tabamisele. Võtke maanteedel rahulikult ja startige kodust varem. Nii pole karta, et tuleb istuda politseiautosse ja oma teo eest vastutada.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.