Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused. Liiklusinfo (2019-04-04 08:52:17)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 61 avaldust ja teadet kuritegudest, nende hulgas oli 31 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 22 vargust ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kolm liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati kuus alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 304.

Piirilt väljastati kuus sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Põhja prefektuuri ööpäevainfo

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

2. aprillil teatati, et Langu tänaval asuvas korteris tekkis kaklus alkoholijoobes elukaaslaste, 26-aastase mehe ja 20-aastase naise vahel.

2. aprillil teatati, et Lasnamäel Punase tänaval tekkis konflikt elukaaslaste vahel, mille käigus 30-aastane mees ründas 37-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni ning viisid ta politseijaoskonda.

2. aprillil teatati, et Sõle tänaval ründas 24-aastane mees oma 67-aastast ema. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

2. aprillil teatati, et Valukoja tänava garaažist varastati kütust ja töövahendeid. Esialgsetel andmetel on kahju üle 10 000 euro.

2. aprillil teatati, et Tatari tänava söögikohast varastati mobiiltelefon väärtusega 1139 eurot.

Harjumaa

Juhtum piiril

2. aprillil teatati, et üks inimene soovib osta laevapiletit tõenäoliselt talle mittekuuluva dokumendiga. Tallinna kordoni patrull kontrollis isikut, kes esitas kassas passi 1994. aastal sündinud mehe nimele. Kordoni patrullile esitas isik 1993. aastal sündinud mehe Rootsi Kuningriigi kodaniku passi. Mehega tegeles edasi piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik ning peale menetlustoiminguid ta vabastati.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargused

Politseile laekus teade, et 28. märtsil varastati Põltsamaal Veski tänava õppeasutuse garderoobist Helly Hanseni musta värvi parka. Kahju on 210 eurot.

Politseile teatati, et 27. märtsil varastati Mustvee vallas Maardu külast kaks punast värvi 12-meetrist toru. Vargusega tekitatud kahju on 400 eurot.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Varguskatse

29. märtsil murti lahti Rakvere vallas Taaravainu külas asuva nutipesula elektroonikakapp ning üritati lahti murda ka rahakapp. Vargus jäi lõpule viimata. Lõhkumisega tekitati 3376 eurot kahju.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

2. aprillil teatati, et Jõhvis Kaare tänaval tegi 48-aastane mees mitu lasku stardipüstolist. Politseinikud pidasid mehe kinni. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine

2. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas Sõpruse tänaval tungis 31-aastasele mehele kallale tema endine abikaasa. Politseinikud pidasid 29-aastase naise kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

2. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas Jaaniku tänaval asuvas korteris ähvardas 50-aastane mees oma 70-aastast ema füüsilise vägivallaga. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

Vargused

2. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Ravi tänaval varastati naiste käekott, milles olid dokumendid, rahakott ja 20 eurot sularaha.

2. aprillil teatati, et Narva-Jõesuu linnas L. Koidula tänaval varastati ehitusobjektilt tööriistu. Kahju on 3140 eurot.

Juhtumid piiril

2. aprillil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1983. aastal sündinud Boliivia Paljurahvuselise Riigi kodanik, kes esitas dokumendikontrollis võltsitud Hispaania Kuningriigi elamisloakaardi. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning mees suunati tagasi Venemaale.

2. aprillil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1969. aastal sündinud Ukraina kodanik ja 1985. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning mehed suunati tagasi Venemaale.

2. aprillil avastasid Narva kordoni piirivalvurid Soojuselektrijaama soojaveekanalist püügile asetatud nõuetekohaselt tähistamata mõrra. Mõrd eemaldati püügilt ja võeti hoiule, kala lasti vette tagasi.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused
2. aprillil sai politsei teate, et 39-aastane mees võttis Pärnus Suur-Jõe tänaval asuvast kauplusest alkoholi ja möödus kassast kauba eest tasumata. Turvatöötaja pidas mehe kinni ja andis üle politseile.


2. aprillil sai politsei teate, et Häädemeeste vallas tungiti terrassiukse lahti murdmise teel sisse eramusse ja varastati sealt erinevaid tööriistu. Tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine
2. aprillil sai politsei teate, et Pärnus Riia maanteel asuvas korteris lõi 57-aastane mees oma 46-aastast elukaaslast, tekitades naisele tervisekahjustusi.
Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Liiklusinfo 03.04.2019

Edastame ööpäeva jooksul laekunud teabe liiklusõnnetuste, ärandatud ja leitud sõidukite kohta.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 8 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

03.04.2019 kella 07.50 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Männiku tee 96 juures, kus 80-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Golf otsa ülekäigurajal sõiduteed ületanud 30-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

03.04.2019 kella 07.30 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Nõo alevikus Hariduse tänaval, kus esialgsetel andmetel sai 8-aastane poiss löögi seni tuvastamata sõiduautolt. Kannatanule anti abi sündmuskohal. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Kevade saabudes tõusevad maanteedel keskmised kiirused ning politseinikud keskenduvad nüüd rohkem kiiruseületajate tabamisele. Võtke maanteedel rahulikult ja startige kodust varem. Nii pole karta, et tuleb istuda politseiautosse ja oma teo eest vastutada.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.