Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo. Liiklusinfo (2019-04-17 07:02:01)


Ööpäeva jooksul registreeriti
Politsei- ja Piirivalveametis 72 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üksraske tervisekahjustuse tekitamine, üks avaliku korra raske rikkumine, 23 varavastast kuritegu, seal hulgas 14 vargust ning kaks sõiduki vargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 14, narkootikumide omamisi või tarbimisi avastati kolmel korral. Registreeriti 399 väärtegu. Piiril väljastati kaheksa sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus

15. aprillil teatati, et Lasnamäel Vikerlase tänaval asuvast korteri seifist on seni teadmata asjaoludel kadunud hinnalised paberid, sularaha ja kulda. Kahju kokku on 6000 eurot.

Harjumaa

Vargus

15. aprillil teatati, et Rae vallas asuvast autolammutusest on varastatud kaheksa veoauto akut ning lõigatud katki kaableid. Kahju on 1600 eurot.

Juhtumid piiril

15. aprillil saabusid Tallinna Lennujaama Kiievist neli Ukraina kodanikku: 1966. aastal sündinud mees, 1982. aastal sündinud mees, 1981. aastal sündinud mees ja1990. aastal sündinud mees. Meestel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad elatusvahendid arvestades riigis viibimise kestust. Neile koostati sisenemiskeelud ning kuni esimese võimaluseni riigist lahkuda viibivad nad Tallinna lennujaama kinnisel transiitalal.

15. aprillil viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik läbi illegaalimenetluse 1987. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodaniku suhtes. Mees teostas plaatimistöid ehitusobjektil Tallinnas ja oli viibinud Schengeni riikides (ja Eestis) ebaseaduslikult 67 päeva. Mehele koostati lahkumisettekirjutus ja kohaldati 3 aastaks sissesõidukeeld.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

15. aprillil sai politsei teate, et Pärnus Mauri teel varastati ettevõttele kuuluvalt lukustatud ehitusplatsilt ehitustellinguid. Vargusega tekitati varalist kahju 1200 eurot.

15. aprillil sai politsei teate, et Pärnus Eha tänaval varastati ehitusettevõtte soojakust tööriistu, sealhulgas akulöökkruvikeeraja, ketaslõikur, akupakett. Vargusega tekitati varalist kahju hinnanguliselt 900 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

14. aprillil teatati, et Tartus Ida tänava kortermaja keldrist varastati Bottechia jalgratas. Kahju on 290 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

15. aprilli hilisõhtul lõi joobes 36-aastane mees Tartus Kaunase puiestee korteris 31-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning juhtunu üksikasju selgitatakse kriminaalmenetluses.

15. aprillil puhkes Tartu vallas Tabivere aleviku korteris endiste elukaasaste vahel tüli, mis päädis rüselusega. Kähmluses käigus kukkus 39-aastane naine trepile ning sai viga. Juhtunu üksikasju selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Juhtum piiril

15. aprillil kella 21.40 ajal peeti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel kinni 22-aastane Kasahstani Vabariigi kodanik, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 558 päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eesti Vabariigis. Isikule kohaldati kolmeks aastaks sissesõidukeeld ja lubati riigist lahkuda.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. aprillil tungis 63-aastane mees Haljala vallas kallale oma 50-aastasele elukaaslasele.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

15. aprillil sai politsei teate, et Narvas sooritati õhkrelvast lask Võidu tänaval liikuva auto aknasse. Aken sai kahjustada. Kõik täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kehalised väärkohtlemised

15. aprillil teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Lehola tänaval asuvas korteris tungis 30-aastasele naisele kallale tema 33-aastane abikaasa.

15. aprillil teatati, et Jõhvis Narva maanteel asuvas korteris tungis 41-aastasele naisele kallale tema elukaaslane. Politseinikud pidasid 37-aastase mehe kinni.

15. aprillil teatati, et Sillamäe linnas löödi 37-aastast meest terariistaga, mille tagajärjel tekkis lõikehaav ning mees tundis valu.

Vargus

15. aprillil teatati, et Narvas linnas lõhuti Vaivara tänavale pargitud sõiduauto klaas ning varastati automakk Xtrons. Kahju on 375 eurot.

Juhtumid piiril

15. aprillil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1982. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik ning 1971. aastal ja 1982. aastal sündinud Ukraina kodanikud, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning isikud saadeti tagasi Venemaale.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Liiklusinfo 16.04.2019

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 7 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

16.04.2019 kell 08.44 teatati, et 40-aastane naine sõitis Tallinnas Paldiski maanteel sõiduautoga Saab 9-5 tagant otsa ees liikunud sõiduautole Toyota Corolla, mida juhtis 56-aastane naine. Toyota paiskus saadud löögist otsa ees liikunud sõiduautole Audi A1, mida juhtis 50-aastane naine. Toyota juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

16.04.2019 kella 10.00 paiku kaldus 24-aastane naine Tallinn-Narva maantee 199,5 km sõiduautoga Nissan Almera Tino vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu tuleva veoautoga Volvo FH-440, mida juhtis 67-aastane mees. Nissani juht ja kaasreisija, 64-aastane naine, toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse.

16.04.2019 kell 16.41 teatati, et 37-aastane naine sõitis Tallinnas Viljandi maanteel sõiduautoga Peugeot 207 tagant otsa ees liikunud sõiduautole Peugeot 607, mida juhtis 44-aastane mees. Peugeot 607 juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

16.04.2019 kella 18.25 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Narva mnt 22 juures, kus esialgsetel andmetel sõitis 62-aastane mees bussiga Scania, kui Narva mnt 19 hoovist keeras bussile ette tumedat värvi sõiduauto (võis olla sedaankerega BMW või Audi), mistõttu pidi bussijuht järsult pidurdama. Selle tagajärjel kukkusid bussis mitmed reisijad ning kiirabi toimetas 64-aastase naise Ida-Tallinna Keskhaiglasse ja 1,5-kuu vanuse poisi Tallinna Lastehaiglasse. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Sel aastal on liikluses viga saanud üle 80 jalakäija, neljandik kannatanuist on lapsed ja kuni 16-aastased noored. Auto ja jalakäija kokkupõrkes jääb kaotajaks alati inimene. Palume autojuhtidel olla tähelepanelikud, märgata inimesi ja vähendada ülekäigurajale lähenedes kiirust. Jalakäijatel palume aga enne ülekäigurajale astumist tõsta pilk oma telefonilt ning veenduda selles, et autojuht on sind märganud ja annab sulle teed.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.