Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 17. nädala eelinfo (2019-04-19 08:23:04)

Teisipäev, 23. aprill
  • 23.‒25. aprillil toimub Tartus Maaülikoolis VII korda rahvusvaheline konverents Agroforum Mare Balticum. Foorumi teemaks on agroökoloogia. Osalevad rahvusvaheliste organisatsioonide esindajad, valdkonna eksperdid ning Balti mere äärsed riigid ja kõik Euroopa Liidu 6 idapartnerluse riiki. Foorumi päevakavaga saab tutvuda http://agroforum.emu.ee/

  • Kell 11.00 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis aastate 2020-2030 sordiaretusprogrammi koostamise töörühma kohtumine, mida juhib toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai. Kohtumisel osalevad sordiaretajad, teadlased ja valdkonna organisatsioonide esindajad. Kohtumise peamine eesmärk on määrata tulevase programmi sordiaretuse suunad ja aretusgrupid.

Kolmapäev, 24. aprill

  • Kell 11‒14 toimub Tartus Maaülikoolis taimekaitse nõukogu, mida juhib Maaeluministeeriumi taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu. Arutatakse taimekaitsevahendite säästva kasutamise tegevuskava 2019‒2023 eelnõule esitatud arvamusi; insektitsiidide kasutuspiiranguid; taimekaitseseaduse muudatusi; taimekaitse toimeainete hindamisprotsessi uudiseid.

  • Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb XII toiduainetööstuse aastakonverentsil ja autasustamistseremoonial hotellis Radisson Blu Hotel Olümpia.

Neljapäev, 25. aprill

  • 25.‒26. aprillil toimub Euroopa Komisjoni idapartnerluspoliitika algatuse raames seminar mahepõllumajandusest. Kohtumise eesmärk on vahetada mõtteid mahepõllumajanduse arengust Euroopa Liidus ja idapartnerlusriikides ning luua riikide vahel kontakte, et toetada idapartnerlusriikide ELiga seotud ambitsioone ja arengut. Kohtumisel osalevad EK põllumajandusdirektoraadi ametnikud, idapartnerlusriikide esindajad ning Eesti valdkonnaga seotud ametnikud ja mahepõllumajanduse organisatsioonide esindajad.

https://www.eap-events.eu/ehome/index.php?eventid=200187684&

  • Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

  • 25.‒27. aprill toimub Tartu Näituste messikeskuses (Kreutzwaldi 60, Tartu) põllumajandusnäitus Maamess 2019. Ühisstendiga on väljas Maaeluministeerium, Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet, Põllumajandusamet, Veterinaar-ja Toiduamet, Põllumajandusuuringute Keskus ja Maaelu Edendamise Sihtasutus koos MES Nõuandeteenistusega, mille leiab hallist C stendilt C-35. Kohal on spetsialistid ministeeriumist ja allasutustest, kes tutvustavad asutuste tööd ja jagavad infomaterjale.

Laupäev, 27. aprill

  • Kell 8-14 toimub kolmandat korda üle-eestiline avatud kalasadamate päev, kus osaleb 22 sadamat. Külalised saavad tutvuda kalandusega, osta värsket kala ja võtta osa meelelahutuslikust kogupereüritusest. Esindusüritus toimub Läänemaal Dirhami sadamas. Veebileht: www.avatudsadamad.ee

Allikas: Maaeluministeeriumi eelteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.