Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Lisainfo: Politsei otsib jätkuvalt Tallinnas kadunud 17-aastast Sofiat (2019-04-23 07:58:51)



15. apr. 2019. Politsei palub abi, et tuvastada laupäeval kodust lahkunud ja sinna siiani mitte tagasi tulnud 17-aastase Sofia asukohta.

Sofia lahkus oma kodust Tallinnas Kadriorus 13. aprilli päeval ja ei ole sinna tänaseni tagasi tulnud. Lahkudes ei võtnud neiu kaasa oma telefoni ega dokumente. Politsei on kontrollinud meditsiiniasutusi ning piirkondi, kus tüdrukule on meeldinud jalutada, samuti suhelnud tema lähedaste ja tuttavatega. Paraku ei ole tüdruku asukoht seni tuvastatud ning patrullid jätkavad tema otsimist.

Sofia on umbes 160 cm pikk ja tugevama kehaehitusega. Tal on pikad tumedad juuksed ning ta kannab prille. Lahkudes oli tal seljas roheline jope, sinise-valge kirju müts ning kaasas roosa-lilla kirju seljakott.

Kõigil, kes on Sofiat pärast 13. aprilli näinud või oskavad anda infot, mis aitaks tema asukoha tuvastada, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.04.2019. Politsei palub abi, et tuvastada laupäeval kodust lahkunud ja sinna siiani mitte tagasi tulnud 17-aastase Sofia asukohta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

22.04.2019. Alates sellest ajast, kui lähedased teavitasid politseid 17-aastase Sofia kadumisest, on politseinikud kontrollinud kõiki vihjeid ja infokilde, mis tulid hädaabinumbrile 112, suhelnud paljude inimestega, kontrollinud linna- ja eravalduses olevate kaamerate videosalvestisi ja edastanud tüdruku isikukirjelduse erinevatele ametkondadele, sh turvafirmadele, MUPOle ja Keskkonnainspektsioonile jt.

Kahjuks ei ole ükski vihje toonud edu või aidanud Sofiat üles leida. Neiul pole kaasas ei pangakaarti ega mobiiltelefoni, seega pole võimalik ta asukohta positsioneerida või võtta välja pangatehingute eristust. Sofia pole nende päevade jooksul olnud ka sotsiaalmeedias.

Palume kõiki inimesi, kes on näinud Sofiat, anda sellest teada politseile numbril 112.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.