Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-05-09 17:50:29)

 

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 8. mail 82 avaldust ja teadet kuritegudest, sh 46 teadet varavastastest kuritegudest. Registreeriti kolm liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati neli alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 193. Piirilt väljastati sissesõidukeeld ühele välismaalasele.

 

Põhja prefektuur

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

8. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Randla tänaval ründasid tundmatud mehed 24-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. mail teatati, et Viimsi vallas Leppneeme külas ründas alkoholijoobes 27-aastase poeg oma 53-aastast isa.

Juhtum piiril

8. mail koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik 1981. aastal sündinud Ukraina kodanikule lahkumisettekirjutuse sundtäitmise protokolli, kuna ta ei olnud täitnud Ida prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse poolt 26. aprillil koostatud ettekirjutust. Mees pidi lahkuma hiljemalt 3. mail, kuid ei teinud seda. Ta peeti 48 tunniks kinni ja viibib kuni väljasaatmiseni Lääne-Harju politseijaoskonna arestikambris.

Lõuna prefektuur

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. mail teatati, et 25-aastane Tartus elav mees on pikema aja jooksul korduvalt olnud vägivaldne oma 21-aastase elukaaslase vastu. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargus

8. mai teatati, et Peipsiääre vallas Alatskivi aleviku garaažist varastati öö jooksul CFMOTO ATV. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

8. mail kontrollisid piiriametnikud Jõgevamaa ja Tartu linna erinevaid ettevõtteid selgitamaks, kas töötajatel on seaduslik alus Eestis viibimiseks ja töötamiseks. Kontrolliti 5 juriidilist ja 13 füüsilist isikut ning avastati kaks Ukraina ja üks Moldova kodanik, kelle lühiajaline töötamine ei olnud nõuetekohaselt PPA-s registreeritud. Neile määrati väärteomenetluses rahatrahvid.

8. mail kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis riiki siseneda soovinud 23-aastast meest, kel ei olnud kehtivat viisat. Mehele tehti ettekirjutus Eestist lahkumiseks, talle väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

 

Ida prefektuur

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Ida-Virumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

8. mail sai politsei väljakutse Voka alevikku, kus Tiigi tänava korterelamus tülitas joobes mees oma naabreid. Mees muutus kohale saabunud politseinike suhtes agressiivseks ning lõi 30-aastast patrullpolitseinikku. 53-aastane kahtlustatav peeti kinni.

Kehalised väärkohtlemised

8. mail teatati, et Kohtla-Järvel Põhja alleel korteris tungis 60-aastasele naisele kallale tema elukaaslane. Politseinikud pidasid 56-aastase mehe kinni.

8. mail teatati, et Kohtla-Järvel Kalevi tänaval korteris tungis 42-aastasele naisele kallale tema abikaasa. Politseinikud pidasid 45-aastase kahtlustatava kinni.

8. mail teatati, et Narvas Joala tänaval korteris lõi 58-aastast meest korduvalt tema 50-aastane abikaasa.

8. mail teatati, et Narvas Karja tänaval löödi 53-aastast naist. Politseinikud pidasid kahtlustatavana kinni 40-aastase mehe.

Vargused

Ajavahemikul 6. jaanuar kuni 7. mai varastati Kohtla-Järvel Järveküla teel garaažide juurest sõiduauto Volkswagen Passat. Kahju on 400 eurot.

27. aprillil varastati Jõhvis bussi tagaistmelt mobiiltelefon Sony. Kahju on 1000 eurot.

 

Lääne prefektuur

Raplamaa

Vargus

8. aprillil sai politsei teate, et Kohila vallas varastati talu õuelt ATV. Vargusega tekitati kahju ligi 8000 eurot.

 

Allikas: PPA pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.