Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kagu-Eestis selgitatakse parimate kutseoskustega politseinikke (2019-05-21 07:02:39)



Politsei- ja Piirivalveameti viiendad kutsemeisterlikkuse võistlused toimuvad 22.-23. mail Kagu-Eestis, kus võistlustulle astub ühtekokku 28 võistkonda.

Tänavuste võistluste peakohtunik ning ühtlasi ka Lõuna prefekt Vallo Koppel rõõmustab, et PPA viiendad kutsemeisterlikkuse võistlused toovad Kagu-Eestisse paariks päevaks kokku sedavõrd suure hulga politseinikke. "Kaks päeva vältavate võistluste jooksul saavad politseinikud ühelt poolt proovile panna oma oskused ja teadmised, teisalt panustada oluliselt ka kogukonna turvalisusse, avalikku korda ning liikluse rahustamisesse," selgitab ta.

Kutsemeisterlikkuse võistlused saavad alguse 22. mail kell 11.00 Kääriku Spordikeskuses, kust stardivad Kagu-Eesti kuppelmaastikule 28 võistkonda lahendamaks erinevaid politseitööga seotud elulisi ülesandeid. Kaks päeva vältav ametioskuste jõuproov kulmineerub piduliku autasustamisega 23. mail kella 18 ajal taas Kääriku Spordikeskuses, kus selguvad nii võistlusalade parimad kui ka üldvõitja.

PPA kutsemeisterlikkuse võistlustel võtavad omavahel mõõtu kõigi politseijaoskondade, prefektuuride ja kesküksuste esindajad. Lisaks PPA võistkondadele osalevad võistlustel väliskolleegid Lätist, Leedust, Soomest ning partnerasutuste meeskonnad sisekaitseakadeemiast, maksu- ja tolliametist ning abipolitseinike seast. Kokku osaleb võistlustel sel aastal 112 ametnikku.

Eelmisel aastal korraldas Politsei- ja Piirivalveameti kutsemeisterlikkuse võistluseid Ida prefektuur, kust kuldseima võidukarika tõi koju Kagu politseijaoskonna võistkond.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.